RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoseth: - Kjører dem ut av stadion

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (Scanpix)
Sist oppdatert:
Men tross seier hadde Molde ingen grunn til å være fornøyd med forsvarsspillet.

Molde – Odd 3-2:

Det ble en målrik batalje mellom Molde og nyopprykkede Odd Grenland på La Manga.

Selv om Odd tok ledelsen tidlig i kampen, var det Molde som skulle ta hjem seieren til slutt. Og til tross for mange mål, var det ikke først og fremst det offensive spillet som man vil huske fra oppgjøret.

Til det var det for mye halvhjerta forsvarsspill.

Enkle mål
- Vi slipper inn for mange mål. Selv om vi scorer mye, gjør vi det alltid vanskelig for oss selv, sier Magne Hoseth til TV 2 etter kampen.

Førstemålet til Odd kom etter klabb og babb inne i feltet. Peter Kovacs fikk headet ned til Odds Bentley. Han dro seg fint fri og plasserte ballen høyt oppe i hjørnet.

Spesielt måten Bentley fikk stå alene inne i feltet til Molde var ikke særlig tillitvekkende av moldeforsvarerne.

Deretter var det Odds tur til å vise hvordan man ikke forsvarer seg på en kontring. Kristoffer Paulsen Vatshaug satte fart framover og ettersom Odd-forsvarerne rygget hele veien mot mål, kunne Vatshaug like gjerne skyte fra like utenfor 16-meteren. Dermed sto det 1-1.

Så var det Morten Fevangs tur til å være klovn. Den vikarierende midtstopperen headet tilbake mot keeper Arni Gautur Arason. Headingen ble for løs tilbake og Mame Biram Diouf kunne snappe ballen. Diouf fintet vekk Anders Rambekk som ble nødt til å ta ballen med hånda.

Dermed straffe og Magne Hoseth kunne gi Molde ledelsen rett før pause.

- Vi slipper inn mål på to personlige feil og jeg er vel ansvarlig for i alle fall én av de, sier Fevang til TV 2 etter kampen. Fevang erkjente at han håper å spille lenger fram på banen når serien starter.

Hoseth god
Så forløp andreomgangen uten de største hendelsene, men med en klar dominans til Molde. Det var ikke før Hoseth nok en gang viste seg fram, at Molde fikk ballen i nettet.

Denne gang spilte Hoseth rollen som hovmester.

For Hoseth spilte Mame Biram Diouf gjennom på kanten med en eminent pasning. Der viste Diouf prov på god spilleforståelse og spilte ut til Mattias Moström som kom stormende inn i feltet. Svensken dunket inn 3-1 og Molde så ut til å ta en komfortabel seier.

Men så var det dette forsvarsspillet da.

Odd Grenland fikk frispark ute på siden og ballen ble slått inn. Der falt den ned rett i beina til Steffen Hagen. Han hadde ingen problemer med å sette ballen i kassa og dermed ny spenning.

Likevel skulle det holde helt inn for Molde, som kunne være godt fornøyd med andreomgangen sin.

- De første tretti av andreomgangen er vi mye bedre enn Odd. Da kjører vi de ut av stadion, avslutter en passe fornøyd Magne Hoseth.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere