Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoseth gråt etter fiaskoen

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Sist oppdatert:
Tok til tårene etter at Molde rotet bort en 3-0-ledelse i kampens fire siste minutter.

MOLDE - LILLESTRØM 3-3:

MOLDE (Nettavisen): - Jeg er bare lei meg. Når jeg tok av meg drakta etter kampen felte jeg noen tårer. Vi mister alt, sa en fullstendig slagen Hoseth etter å ha mistet 3-0-ledelsen i løpet av kampens fire siste minutter.

Hoseth kom ut av garderoben førti minutter etter kampen og måtte sette seg ned på en stol i mixed-zone da han skulle forklare det utrolige poengtapet. En trygg 3-0-ledelse endte med 3-3 og poengtap i løpet av fire minutter. Og ikke nok med det. Lillestrøms første redusering kom etter 89 minutter og 5 sekunder spill.

- Det er det verste jeg har opplevd på en fotballbane og jeg har vært med på å tape for Aalesund i cupfinale og rykket ned med Molde. Dette er som en veldig dårlig grøsser, sier en slukøret Hoseth.

Tre mål i det 90. minutt
Molde virket å ha innkassert tre viktige poeng før fotballferien med 3-0-ledelse mot Lillestrøm. Men marerittet for hjemmelaget begynte i det 90. minutt. Først stanget Frode Kippe inn 1-3-redusering etter 89 minutter og fem sekunder. Kampuret viste 91:40 da innbytter Edwin Eziyodawe la inn til en totalt umarkert Tarik Elyounoussi som headet inn nok en redusering for Lillestrøm.

35 sekunder over den tillagte tiden på tre minutter headet nok en LSK-innbytter, Anthony Ujah, i Molde-stopper Christian Steen og til utligning.

En svært skuffet Jonevret måtte ta seg noen lange sekunder for seg selv før han fortsatte å forklare det utrolige poengtapet hjemme mot Lillestrøm.

- Det er vanskelig å tenke klart nå, sier den svenske Molde-treneren i mixed-zone.

- Jeg forstår ikke hva som skjer de siste minuttene. Det kjennes egentlig helt uvirkelig. Jeg trodde ikke det var sant når Lillestrøm utlignet på overtid, sier Jonevret.

Pest og pine
Laget hans spilte god fotball og virket sjeldent trygge i bakre rekker i 89 minutter. Baye Djiby Fall hadde scoret to mål, 1-0 med hodet og 3-0 med høyrefoten. I mellom Fall sine scoringer, hadde innbytter Aksel Berget Skjølsvik skutt Molde i 2-0-ledelse. Molde virket å gå av banen med null baklengs for første gang i årets sesong.

- Jeg følte på mange måter at denne kampen skulle bli starten på det nye Molde. Vi har endelig fått tilbake viktige spillere fra skader og på treningsfeltet har det sett bra ut for laget. Men nå er alt bare pest og pine, sier jonevret.

- Hvilke grep vil du gjøre overfor spillerne i morgen?

- Jeg kan ikke hugge hodet av spillerne. Vi kommer til å ta oss videre i cupen mot Sogndal om vi spiller så godt som de første 89. minuttene. Men jeg vil at spillerne skal få prate selv på spillermøtet i morgen, sier Molde-treneren.

Sløve spillere
Molde-forsvarer Vegard Forren mener spillerne ble sløve etter å ha ledet 3-0.

- Vi blir sløve i markeringene og flere tenkte nok at dette går bra, men du skal alltid spille til dommeren blåser i fløyta for full tid. Når Lillestrøm fikk corner før 3-3, fryktet jeg baklengs, sier Forren som kunne melde om desillusjonerte Molde-spillere i hjemmegarderoben.

- Jeg tror ikke det har gått opp for de fleste hva som skjedde ut på der i dag.

I Lillestrøm-leiren var stemningen en helt annen. Henning Berg så muligheten til poeng da Tarik Elyounoussi headet inn 2-3-reduseringen.

- Jeg skjønte at muligheten for poeng kom etter denne reduseringen. Men dette var ingen normal kamp. For å si det sånn så er jeg glad for ett poeng her i dag, sier en smilende Berg.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!