RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Houllier: - Carew er dum

Foto: Adrian Dennis (AFP Photo)
Sist oppdatert:
Aston Villa-manager Gerard Houllier slår tilbake mot John Carew.

Det var i forkant av Villas bortekamp mot Fulham at Carew ga uttrykk for sin frustrasjon overfor manager Gerard Houllier. Til VG sa han at han mente det var respektløst at Houllier hadde gått ut på Villas hjemmeside og sagt Carew var nødt til å vise seg fram for å få ny kontrakt.

Etter 1-1-kampen mot Fulham var det Houlliers tur til å slå tilbake mot Carew.

- Jeg ble fortalt om hans kommentarer, og jeg synes han er dum. Jeg mangler ingen respekt for ham eller noe. Det er han som mangler respekt for meg, mener Houllier ifølge nyhetsbyrået PA.

Kjenner nivået
Carew har scoret 37 mål for Birmingham-klubben siden overgangen fra Lyon i 2007. Den senere tiden har imidlertid Lørenskog-gutten slitt mye med skader, og nå kan det fort se ut som årets sesong blir hans siste for Aston Villa.

- Jeg stiller ikke spørsmål ved hans ferdigheter. Vi har vært veldig uheldige med ham med tanke på sykdom og skader, men jeg kjenner til nivået hans, sier Houllier.

Likevel er det ikke til å komme bort fra at Houllier ikke har vært fornøyd med Carews spill til nå denne sesongen.

- Han må se på statistikkene. Hvor lenge har han spilt og hvor mange mål har han scoret for denne sesongen? sier Houllier.

Kan bli solgt i januar

I årets Premier League er det blitt med fire kamper fra start for John Carew. Han står fortsatt uten et eneste mål i årets Premier League-sesong. Carews eneste mål denne høsten kom i Norges 2-1-seier borte mot Kypros i EM-kvalifiseringen.

Tidligere denne sesongen sa Carew han mente det var realistisk med et salg allerede i januar. Da ble de italienske klubbene Sampdoria og Fiorentina nevnt som potensielle nye arbeidsgivere. De siste dagers hendelser setter garantert ikke noe stans på spekulasjonene rundt Carews framtid i Aston Villa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere