RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Houllier: - Jeg er ikke såret

Sist oppdatert:
Kritikken hagler mot Liverpool-manager Gerard Houllier. Men hovedpersonen selv bryr seg svært lite om hva kritikerne sier.

Flere tidligere Liverpool-storheter har den siste tiden krevd Houlliers hode på et fat etter rødtrøyenes begredelige sesong hittil i Premier League. Hjemme i Norge rykket Tore Hansen i Liverpools supporterklubb ut i TV 2 Nettavisen onsdag og krevde trenerbytte på Anfield.

Men det er på hjemmebane den verste kritikken er kommet fra fansen. For kort tid siden hadde noen Liverpool-supportere synket så lavt og skrevet « Håper du dør av Aids, Houllier!» utenfor treningfeltet.

- Dette er det absolutte lavmål. Det viser seg dessverre at enkelte ekstreme grupperinger går drastisk til verks for å sverte Gerard Houllier. Slike midler tar Liverpools offisielle supporterkubb kraftig avstand fra. Jeg finner nesten ikke ord for dette. Vi i supporteklubben vil ikke på noen som helst måte være med på en slik svertekampanje mot Houllier, sier Tore Hansen i Liverpools supporterklubb til TV 2 Nettavisen.

Bryr seg lite

Hovedpersonen selv bryr seg svært lite omkring oppstyret rundt hans person. Før Liverpools oppgjør mot Levski Sofia i UEFA-cupen understreker Houllier at han ikke lar seg påvirke på noen som helst måte om det som blir skrevet.

- Jeg er ikke overrasket, og jeg blir ikke såret over kritikken. Det eneste som påvriker meg er om noen dør omrking meg eller om noen av spillerne mine pådrar seg helseproblemer, sier Houllier på spørsmål fra The Sun om han blir såret over all kritikken som har blitt rettet mot ham i det siste.

Ikke smakfullt

Heller ikke utsagnet «Håper du dør av Aids», som stod skrevet utenfor Liverpools treningsfelt, påvirker Houllier.

- Det er vel ikke særlig smakfullt, er det vel? Men det ble helt sikkert gjort en gang etter midnatt når noen var på vei hjem fra pub, tror Houllier.

Han understreker at Liverpool nå gjør alt for å kjempe seg tilbake i toppen.

- Alle har rett til å kritisere, og vi forstår at enkelte er frustrerte. Det samme blir vi når vi ikke får spillet til å sitte, men vi vil reise oss, sier franskmannen.

Mener du Houllier bør gå? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere