RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Houllier: - Vi skulle hatt straffespark

Sist oppdatert:
På overtid handset Tottenhams Gary Doherty inne i 16-meteren, men dommer Uriah Rennie vinket spillet videre. – Vi ble snytt for ett poeng, raste Liverpool-manager Gerárd Houllier etter kampen.

TOTTENHAM – LIVERPOOL 2-1: Tottenham fortsetter fremgangen etter den katastrofalt svake sesongåpningen fram mot jul, og vant lørdag sin tredje ligakamp på rad. Men London-laget kan nok takke dommeren for at det til slutt ble tre poeng.

- Helt utrolig

Michael Owen hadde driblet seg fri på kanten av fem-meteren da Dohertys arm fikk ballen ut av faresonen. Owen stoppet opp og signaliserte for straffespark, men Rennie sto med armene på ryggen og ristet på hodet.

- Doherty strakk ut hånden og stoppet ballen før Owen kunne skyte. Det var helt tydelig viljehands og det er helt utrolig at dommeren ikke ser det, sa Houllier til Sky Sports etter kampen.

- Jeg fortalte det til dommeren etter kampen og han lovet å studere episoden på TV i kveld. Men hva hjelper det, sa en frustrert Houllier.

Postigas første

Tottenham var det beste laget i store deler av kampen, og anført av spissene Robbie Keane og Helder Postiga presset de Houlliers gutter bakover på banen. Etter 23 minutter scoret Keane på straffe – lagets første ligamål fra 11-metersmerket på ett år.

Like etter pause var det tid for Postigas første mål for Spurs. Den 21-årige portugiseren, som kom til klubben sist sommer for 75 millioner kroner, løp fra sin oppasser Igor Biscan og plasserte ballen sikkert bak Liverpool-keeper Paul Jones. Etter dette måtte Liverpool våkne – og det gjorde de også.

Riise innbytter

John Arne Riise kom inn som innbytter og bidro til at Liverpool tok tak i kampen. Kvarteret før slutt scoret Harry Kewell med et frekt skudd da han kom seg løs på høyrekanten, og i minuttene som fulgte presset de røde på. Men laget mangler den store aggressiviteten og klarte sjelden å komme til mer enn noen halvsjanser.

I tillegg er Michael Owen fremdeles et stykke fra toppformen. Tottenhams nye forsvarstalent Anthony Gardner passet godt på Owen – helt til i det 90. minutt. Da kom spissen endelig fri foran mål, bare for å bli stanset av en lang arm.

Dermed fikk Liverpool sitt første tap i 2004.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere