RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Houllier ferdig i Villa

Foto: Andrew Yates (AFP)
Franskmannen og klubben er enige om å avbryte samarbeidet.

Det melder klubben i en pressemelding sent onsdag kveld.

- Klubben kan bekrefte at partene er enige om å avbryte samarbeidet, og Gerard Houllier gir seg som Aston Villa-manager med umiddelbar virkning, skriver klubben i pressemeldingen.

63-åringen tok jobben i september i fjor, men hjerteproblemer holdt franskmannen borte fra sidelinjen i fem kamper på tampen av Premier League-sesongen.

Legene har nå gitt beskjed om at Houllier trenger med tid til å komme seg ordentlig på beina, og det er dette som skal være hovedgrunnen til at Houllier nå forlater sjefsposten.

- Jeg vil takke Houllier for hans betydelige innsats de ni månedene han har vært her, for hengivenheten og arbeidsmoralen han har tatt med seg inn i jobben som Villa-manager, sier Villa-direktør Paul Faulkner i pressemeldingen.

- Jeg vet jeg snakker for alle i klubben når jeg sier at vi ønsker Houllier en rask bedring og at han kommer seg på beina så fort som mulig. Vi ønsker ham alt godt i fremtiden, sier Faulkner.

Houllier selv, er selvsagt lei seg for å slutte på denne måten.

- Jeg er ekstremt skuffet over at jeg ikke får muligheten til å lede dette Aston Villa-laget neste sesong. Helsen min har bedret seg kraftig siden jeg ble innlagt på sykehus i april, og nå vil jeg bruke de neste månedene på å bli helt frisk, før jeg muligens fortsetter med fotball, sier Houllier, og fortsetter:

- Det har vært en ære å få lede denne fantastiske klubben, og jeg ønsker alle med tilknytning til Aston Villa det beste for fremtiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere