RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Houllier rasende på Boumsong

Sist oppdatert:
Gerard Houllier er sint på Jean-Alain Boumsong, etter Auxerre-spillerens påstander om at Liverpool-manageren har brutt et løfte om å hente ham til Anfield.

Den franske landslagsstopperen har nå signert en opsjonsavtale med skotske Rangers, etter at han hevdet Houllier lurte ham til å tro han var ønsket på Anfield.

24-åringen sa også at han ikke synes Houllier fortjener å være sjef i en klubb av Liverpools format.

Nå får imidlertid Boumsong svar på tiltale. Houllier kaller landsmannen «svikefull», og sier 24-åringen valgte vekk Liverpool av økonomiske grunner.

- Det Boumsong har sagt er både bedragersk og ukorrekt, noe Auxerre og klubbens ledere vet godt. Spilleren ga meg sitt ord på at han ville komme til Liverpool, vi tok hverandre til og med i hånden. Alt var klart, også lønnsavtalen og lengden på kontrakten, sier en oppbragt Houllier.

- Jeg fikk imidlertid vite at han og agenten hans jobbet for en overgang til den klubben som betalte best, og for å få i gang en budrunde mellom Milan, Juventus og Rangers. Når han bestemte seg for Rangers tok han et valg utelukkende basert på penger. Da er saken grei, sier rødtrøyenes manager.

- Jeg ønsker ham lykke til, men hvis han absolutt ønsker at jeg skal fortelle sannheten om overgangen, kommer det til å bli veldig ille for ham. Jeg har alle relevante fakser som er send om saken, og viser dem gjerne til de som ønsker å vite hva som virkelig foregikk, raser Houllier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere