RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Houllier rasende på Henchoz

Liverpool-manager Gerard Houllier er rasende på Stehane Henchoz etter at sveitseren uttalte at han ikke kunne forstå hvorfor han ikke fikk spille i stedet for Igor Biscan.

Henchoz har fått lite spilletid de siste ukene, ettersom Houllier har foretrukket å bruke kroatiske Igor Biscan som makker til Sami Hyypiä. Henchoz gikk torsdag ut i sveitsiske aviser med kritikk mot Houlliers valg, og la til at han er bekymret for framtiden i Liverpool.

- Jeg var ikke begeistret for det han sa. Det er uakseptabelt. Han har vist manglende respekt for sine lagkamerater og for spilleren som spiller på hans plass, sier Houllier til Liverpools Internett-sider.

- Du kan ikke si at du skulle spille, fordi det er mangel på respekt overfor spilleren som spiller. Det er bra at han ønsker å spille, men han vet hvorfor han ikke gjør det. Vi har holdt buret rent i våre tre siste ligakamper, så han må være tålmodig, legger franskmannen til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere