RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(EPA)

Houllier skylder på skader

Sist oppdatert:
Flere gamle Liverpool-stjerner vil ha Gerard Houllier fjernet. Selv mener han at United og Arsenal ville fått trøbbel om de hadde hatt like store skadeproblemer. Hva mener du?

Etter lørdagens 1-2-tap for Southampton, ligger Liverpool på en skuffende 9. plass i Premier League. Nå murres det i kulissene. Celtic-manager Martin O´Neill blir igjen trukket frem som en mulig erstatter.

- Men i stedet for å snakke om Martin O´Neill, kan du kanskje forklare at skadene er en årsak til at vi sliter. Vi mangler seks førstelagsspillere, og avsluttet kampen mot Southampton med tre tenåringer på banen, sier Houllier til klubbens Internett-sider.

Han mener andre lag ville slitt like mye med de samme skadeproblemene.

- Jeg lurer på hvordan Manchester United ville klart seg uten van Nistelrooy, Scholes og Giggs. Eller Arsenal uten Henry, Bergkamp og Pires. Fem av mine spillere som var med mot Everton er ikke med nå, og de andre er for unge til å være på det nivået vi trenger, sier franskmannen.

Til tross for 1-2 mot Southampton, mener Houllier uansett at hans lag hadde fortjent seieren.

- Etter kampen sa jeg til spillerne at det var en god kamp. Innsatsen etter pause var bra, men resultatet var ikke akseptabelt i forhold til den standarden vi vil ligge på, sier Houllier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere