Houllier slaktet stjernespiller

Foto: AFP/Scanpix

- Han må jobbe hardere, sier Aston Villa-manageren.

01.11.10 13:42

James Milner forsvant fra Aston Villa til Manchester City.

Motsatt vei gikk en bunke pundsedler og Stephen Ireland.

Sistnevnte ble verdsatt til åtte millioner pund, og Villa håpet at de ville få en Ireland som spilte opp mot sitt aller beste. Det har de ikke fått, og søndag ble midtbanespilleren sittende på benken hele kampen gjennom mot Birmingham.

Houllier foretrakk unggutter i stedet, og gikk etter kampen knallhardt ut mot Irelands holdninger.

- Han må jobbe hardere, sa Houllier.

- Han spilte bra mot Chelsea, men han spilte ikke bra nok mot Sunderland. Foor meg handler det kun om én ting - han må jobbe hardere. Kvaliteten er der, men han må også kjempe, fortsatte franskmannen.

Ireland ble en av Villas aller best betalte spillere da han kom til klubben, men med seg til Birmingham fikk han også Roberto Mancinis uttalelse om at han hadde et holdningsproblem. Det kom etter at han selv fastslo at han «jobbet hardere enn alle andre i City-stallen», og at han praktisk talt «alltid var klubbens beste spiller».

- Han er jo en god spiller, men han er ikke god nok til å ta defensivt ansvar, men han løper ikke nok tilbake, men han mister ballen for mye i avgjørende situasjoner. Han må kvitte seg med alle disse men´ene. Det er en vanskelig periode for ham, men vi støtter ham. Han kommer tilbake, sier Houllier.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag