*Nettavisen* Sport.

Houllier slår tilbake

Liverpool-manager Gerard Houllier likte ikke så godt sin kollega Steve Bruces kritikk av Florent Sinama-Pongolle. Nå slår han tilbake.

01.12.03 17:39

Birmingham-manager Steve Bruce var rasende etter søndagens kamp mot Liverpool. Han hevdet Florent Sinama-Pongolle filmet seg til straffesparket som snudde kampen på Anfield.

Det har fått Liverpool-boss Gerard Houllier til å reagere.

- Det som er blitt sagt om Florent er veldig urettferdig. Florent tilbringer mye tid på ryggen fordi han blir lagt i bakken så ofte. Det var noen skikkelig stygge taklinger på ham, men jeg sa ingenting der og da. Jeg er rasende på mangelen på nåde. Jeg liker Steve Bruce, men i dette tilfellet burde han unlatt å si noe, sier Houllier.

Liverpool-manageren mener at straffesparket var helt korrekt og at det var større syndere på banen enn Sinama-Pongolle.

- Først og fremst så var det straffespark. Forsvareren var på ryggen til Florent og han kunne ikke bevege seg. For det andre så tror jeg Steve har dårlig hukommelse. Forrige sesong ble vi snytt for to soleklare straffespark borte mot Birmingham. Jeg kan sende Steve en video av kampen dersom han ønsker det. Det som virkelig irriterer meg er at så mange managere vil si så mye om spillerne mine. Jeg har ikke sagt noe om strekene til Robbie Savage og taklingen til Damien Johnson, har jeg?, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.