Gå til sidens hovedinnhold

Hovland hevet seg i Baltimore

Viktor Hovland fikk en dårlig start, men spilte seg opp på tredje runde i den andre turneringen i PGA-sluttspillet lørdag. Han er ni slag under par totalt.

Nordmannen startet surt med én bogey allerede på det første hullet, men spilte seg deretter opp igjen. Han gjorde to par før han slo til med birdie på hull nummer fire.

Deretter ble det to nye par før han igjen skaffet seg birdie på både det sjuende og åttende hullet.

Etter runding fortsatte Hovland å prikke birdier. Han skaffet seg birdie både på hull 11, 13 og 16, men måtte tåle en bogey på det siste hullet. Dermed endte golfesset på fire slag under par på runden.

Etter tredje runde er Hovland plassert på en foreløpig delt 22.-plass. Totalt er han ni slag under par, og det er tolv slag opp til Bryson DeChambeau og Patrick Cantlay, som er i delt ledelse i turneringen.

Turneringen i Baltimore er en del av PGA-sluttspillet. Ulikt den første turneringen er det bare 70 spillere som deltar kontra 125 sist helg.

Antallet kuttes ned til 30 foran den siste og avgjørende konkurransen i sluttspillet kommende helg. Hovland ligger godt an til å bli blant de 30.

(©NTB)