Hovland storspilte i Minnesota og klatret til 13.-plass

Viktor Hovland storspilte i Minnesota søndag og klatret kraftig på resultatlista i PGA-turneringen i Blaine. Foto: David J. Phillip, AP / NTB scanpix

Viktor Hovland storspilte i Minnesota søndag og klatret kraftig på resultatlista i PGA-turneringen i Blaine. Foto: David J. Phillip, AP / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Viktor Hovland leverte en forrykende sisterunde i PGA-turneringen i Minnesota, nøyde seg med 65 slag og klatret inn blant de 15 beste.

08.07.19 00:17

Den norske golfkometen leverte en bogeyfri runde med seks birdier og har sikret seg en ny sterk plassering. Han gikk alle fire runder i Blaine under 70 slag og endte 15 slag under par totalt.

Søndag ble det par på de fem første hullene, men så tok Hovland fyr med birdie på både 6., 7. og 8. hull. Han ga seg ikke med det og leverte nye birdieputter på 12., 14. og 16. hull.

Hovland gikk de fire rundene på 69, 66, 69 og 65 slag. Det ga ham delt 13.-plass med argentinske Fábian Gómez.

Det ble amerikansk seier ved Matthew Wolff, som i likhet med Hovland brukte 65 slag søndag. Wolf endte seks slag foran nordmannen. Han vant turneringen ett slag foran Bryson DeChambeau og Collin Morikawa.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.