*Nettavisen* Sport.

Høy odds med vårt DD-drag!

Vi går offensivt til verks i Dagens Dobbel på Klosterskogen i dag, og satser våre ”slanter” på outsideren Frezia Oak i DD-1.

17.01.08 14:41

Klikk her for å se våre DD-forslag.

Klikk her for Nettavisens V5A-tips.

Klikk her for å laste ned program.

Dacapo fra sist de gjestet banen?
Vidar Hop setter seg opp bak 4 Frezia Oak i DD-1, og ekvipasjen står her perfekt til i løpet. Frisky Frazer-datteren kom ut etter lang pause i Drammen 7. januar, og fikk ved den anledningen en tøff innledning på løpet. En 12-åpning satte seg naturlig nok i bena til slutt, og en femtepremie på 20.4 full vei var helt greit. Det som er litt interessant nå er at hoppa har kommet i trening til Per Teigen. Ikke det at ”unge” Teigen er noen tusenkunstner, og har klart å gjøre underverker med 6-årshoppa på snaue 10 dager, det tror vi ikke. Men vi mistenker dog at hoppa har fått noen ”friske” intervaller, og med løpet i kroppen fra Drammen kan det være dags for seier nå, mot ikke alt for skarp motstand. Da går det i så fall mot reprise av det som skjedde sist Teigentraveren gjestet Klosterskogen hvor Vidar Hop sendte hoppa inn til enkel triumf!

Kan storfavoritten gå på et tap?
Far sjøl sender ut storfavoritten 5 Jeppes Odin i DD-2. Kjell Teigen er som vanlig optimistisk til Moe Odin-sønnens vinnersjanser, og mulighetene er så absolutt til stede for at den fjerde strake seieren blir bokført her. Vi finner dog en del ankepunkter, som gjør sitt til at vi finner litt verdi i å gardere storfavoritten ved denne anledningen på vårt største DD-forslag. For det første støter her 6-åringen på klart skjerpet motstand, og det at han har mistet aksjonen litt til slutt ved sine to siste triumfer gjør oss litt betenkte.

Vi har funnet frem til tre hester i løpet, som på en god dag kan gi favoritten en match. 10 Dorr Valentin holder absolutt toppform, og selv om sprint kanskje ikke er Rigel Jo-sønnens beste distanse bør han regnes langt fremme på ny. Tunge forhold vil eventuelt være et klart pluss for den sterke 5-åringen. 9 Linnrappen er en annen plussvariant, som står interessant til for Klosterskogens Asbjørn Mehla. Krembest-sønnen har vært ute i tøffe løp nå på slutten, og det er hakket enklere i mot ved denne anledningen. Vi krysser også av for 6 Rugstad Blesen, som holder uforandret fin form, og dukker opp langt fremme igjen i en feilfri utgave.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Vår favorittkombinasjon 4*5 står i skrivende stund i drøye 27 ganger pengene. Med våre tre øvrige DD-kombinasjoner blir oddsene skyhøye! 4*6 (gir 1.135 ganger pengene), 4*9 (gir 98 ganger pengene) og 4*10 (gir 99 ganger pengene).

Vårt DD-forslag på Bjerke i går på en rekke satt klokkerent til 3.67 ganger innsatsen!

Ekspertforslag
Vi har satt opp to spilleforslag på hhv 100 og 300 kroner, som kan kjøpes her.

DD-løpene ser du på NRK2 kl. 22.45

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag