RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hæstad: - Tenker ikke på utlandet

Sist oppdatert:
Han var det heteste salgsobjektet i Tippeligaen i fjor. Nå er det stille rundt Kristofer Hæstad – noe Start-kometen liker svært godt.

KRISTIANSAND STADION (TV 2 Nettavisen): I fjor gikk det rykter om at Manchester United, AC Milan og Ajax var blant storhetene som fulgte Starts lille midtbanekomet Kristofer Hæstad. Men hittil denne sesongen har spekulasjonene uteblitt rundt landslagsspilleren.

- Jeg har ikke blitt kontaktet av noen eller hørt at det finnes klubber som følger meg nå. Det gjør meg ingenting. Jeg tenker nemlig ikke på utlandet for øyeblikket. Mitt eneste fokus er å gjøre det best mulig for Start, sier Hæstad til TV 2 Nettavisen.

- Forstyrrende rykter
Han innrømmer at ryktene om at han ble fulgt av storklubber i perioder virket forstyrrende forrige sesong.

- Derfor ga jeg beskjed til mine rådgivere at jeg ikke ville snakke med noen eller høre hvem som eventuelt var interesserte før noe virkelig konkret dukket opp, sier han.

Den norske landslagspilleren bekrefter likevel at det frister å prøve seg i en utenlansk klubb en gang i fremtiden.

- Men det får vi ta som det kommer. Akkurat nå trives jeg i Tippeligaen for Start. Det er høyt nivå i Norge og Tippeligaen er en fin utviklingsarena, ser Hæstad.

- Hadde spilt uansett!
Hæstad måtte operere lysken i vinter men er nå for alvor på vei mot toppformen igjen. I det målløse oppgjøret mot Fredrikstad var han tilbake i godt, gammelt slag.

- Min beste kamp for sesongen, helt klart. Jeg var mye involvert og traff med taklingene. Jeg er helt klart på rett vei, oppsummerer han.

- Kjenner du fremdeles noe til skaden?

- Nei, egentlig ikke. Men jeg hadde spilt uansett om jeg hadde hatt smerter. Hadde det vært opp til meg hadde jeg spilt uansett, svarer Hæstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere