RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hæstad mobbet Grindheim

Sist oppdatert:
- Den evige toer, var meldingen Christian Grindheim fikk fra Kristofer Hæstad under landslagets spillermøte tirsdag.

SAS-HOTELLET (TV 2 Nettavisen): De to kompisene spiller fra start mot Sveits onsdag kveld, men benytter hver sjanse de har til å fyre hverandre opp. Under landslagets spillermøte tirsdag mottok Grindheim følgende skribleri fra Start-esset - "Den evige nummer to".

- Jeg vet ikke helt hva han mente med det, sier Grindheim glisende.

Etter en tenkepause ramser han imidlertid opp flere grunner.

- Vi ligger jo bak Start i serien. I tillegg skulle vi i Haugesund rykke opp i fjor, men rykket ned samtidig som Start rykket opp. Også kom jo han inn på landslaget før meg også. Men det er bare moro med sånne meldinger. Vi fyrer hverandre opp hele tiden. Vi er blitt gode venner.

- Vi er begge avslappet og jordnære, og kommer fra to halvsmå byer. Og noen ganger klikker det bare, prøver han å forklare.

Møttes i 2002
De to har holdt sammen som kompiser det siste året etter å ha spilt sammen på U19-, U20- og U21-landslaget, og da Start-spilleren ble tatt ut på landslaget mot Costa Rica i mai, begynte de to så smått om å drømme om å spille sammen også på A-landslaget. Mindre enn tre måneder etter er drømmen blitt en realitet.

Grindheim håper på en "Hæstad" mot Sveits.

- Det blir vanskelig å gjenta det han gjorde mot Italia. Da var han skikkelig god. Men han har banet vei, og vist at dette ikke er så farlig likevel, sier han.

- Men jeg merket at jeg var nervøs i dag. Jeg trodde jeg hadde kontroll, men var skikkelig nervøs på treningen. Så får jeg bare håpe at en dårlig generalprøve gir en god premiere.

- Hjelper det å spille sammen med en venn?

- Det er i hvert fall ingen ulempe.

Spiller om fast plass
Lykkes Hæstad/Grindheim mot Sveits, kan duoen fort bli Norges midtbaneduo også i VM-kvalifiseringskampene senere i høst. Les om det her.

Her kan du se kveldens kamp på web-tv

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere