Gå til sidens hovedinnhold

Hughes ferdig i QPR

Harry Redknapp kan bli erstatteren i londonklubben.

Mark Hughes har slitt med å få det til som manager i Queens Park Rangers og fredag fikk waliseren sparken i klubben.

Londonlaget ligger helt sist på Premier League-tabellen etter 12 kamper. Klubben har kun kapret fire poeng så langt, og er allerede langt bak lagene foran.

Queens Park Rangers bekrefter på sin egen nettside at Hughes er ferdig i klubben.

- Flere møter
- Mark har vist integritet og hatt en profesjonell holdning i tiden han har vært her, men situasjonen klubben nå finner seg i er ikke holdbar, heter det i en pressemelding.

- Avgjørelsen har blitt tatt av klubbens styre, etter en nøye vurdering. Styret har avholdt flere møter de siste dagene, heter det videre.

Hughes tok over jobben i Queens Park Rangers fra Neil Warnock sist sesong, og ledet QPR til en trygg plass på tabellen. I sommer satset klubben beinhardt og hentet inn flere nye spillere.

Denne satsingen har imidlertid ikke gitt de resultatene som eier Tony Fernandes og styret ønsket, og de har derfor valgt å kvitte seg med den tidligere stjernespissen som sjef.

Ti måneder
Det ble med ti måneder i klubben for Hughes. Han etterlater seg som nevnt et kobbel av nye spillere.

I sommer kjøpte klubben inn folk som Esteban Granero, Julio Cesar, Park Ji-Sung, Stephane Mbia, Junior Hoilett og flere andre ferske fjes, uten at det har gitt uttelling.

Redknapp inn?
I engelske aviser spekuleres det allerede i at Harry Redknapp er mannen som skal overta skuten på Loftus Road. Daily Mail er blant avisene som skriver dette.

Det er imidlertid ventet at Hughes' assistent, Mark Bowen, vil lede Queens Park Rangers mot Manchester United på Old Trafford lørdag.

Ifølge Daily Mail vil Redknapp først ta over hovedansvaret for klubben søndag. Også Oliver Kay i The Times skriver på Twitter at Redknapp vil få jobben i QPR.

Redknapp har de siste sesongene ledet Tottenham med stor suksess, men ringreven fikk i vår sparken fra klubben og ble etter hvert erstattet av André Villas-Boas.

Veteranen har et rykte på seg for å gjennomføre snuoperasjoner i kriserammede klubber, og tok Spurs fra bunnstrid til Champions League-spill i løpet av noen få sesonger.

Redknapp har tidligere vært manager i klubber som West Ham, Portsmouth, og Southampton. Han har tidligere i år uttalt at han gjerne vil tilbake til fotballmanageryrket.

Kommentarer til denne saken