RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hughes hudfletter Wenger

Foto: SCANPIX.
Sist oppdatert:
Arsenal-sjefen beskyldes for å være en dårlig taper.

Arsène Wenger var kanskje en vinner engang i tiden, men noe trofé på franskmannen er det ikke blitt på London-laget på snart fem år. Stadig oftere har franskmannen måttet se sitt London-lag slått, og det takler han ikke. I alle fall hvis man tror Manchester City-manager Mark Hughes.

Onsdag feide hans Manchester City Arsenal av banen, og det likte Wenger dårlig. Så dårlig at han nektet å ta Hughes i hånda etter kampen, noe som fikk waliseren til å tenne.

- Det er en viss kutyme her, og jeg er veldig skuffet fordi jeg har mye respekt for Arsène, og jeg synes han skulle være litt mer vennlig.

- Det er unødvendig. Jeg har vært på Emirates og tapt 6-2, og ga ham hånda mi. Du gjør alltid det når du taper. Det er ingen som er så oppskaket som meg når vi taper, men jeg gir alltid hånda mi, understreker City-sjefen.

Det oppsto en situasjon i førsteomgangen av onsdagens semifinale i Carling Cup da Hughes var over på Arsenals tekniske område for å hente ballen, noe som kan ha provosert Arsenal-sjefen.

- Muligens plaget det ham, eller så var det det faktum at han tapte som plager ham, mener Hughes.

Les trekningen for semifinalene her

Noen beklagelse fra Arsenal-sjefen får han imidlertid ikke, i stedet går Wenger til et syrlig motangrep på sin managerkollega.

- Det (at jeg ikke tok ham i hånda) har intet med kampen å gjøre. Jeg kan velge å ta hvem jeg måtte ønske i hånda. Det er ikke noe mer å si om det, sier Wenger til Guardian .

- Vi har ikke vunnet noe siden 2005, men jeg tror ikke vi kan ha en parade hvis vi skulle vinne Carling Cup. Det er en cup for våre unge spillere. Å spille i kvartfinalen, semifinalen eller finale i Champions League, er 10 ganger så vanskelig som å vinne Carling Cup, bemerket Wenger tort etter onsdagens nederlag.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere