Gå til sidens hovedinnhold

Hughes raste mot dommeren

Mark Hughes hadde ikke mye bra å si om dommer Graham Poll etter onsdagens ligacup-semifinale på Old Trafford.

Manchester United vant 2-1, takket være scoringer av Ruud van Nistelrooy og Louis Saha, men det var særlig straffesituasjonene Mark Hughes hisset seg opp over i etterkant. Poll ga United en heller tvilsom straffe (som Ruud van Nistelrooy bommet på, red.anm) etter at Zurab Khizanishvili handset, men da Rio Ferdinand så ut til å gjøre det samme, vinket Poll spillet videre.

Det fikk Hughes til å rase:

- Mr Poll trodde 61.000 mennesker hadde kommet for å se på ham. Dommere må huske på at fansen kommer for å se to lag spille. Jeg er særlig skuffet over straffesituasjonene. Hvordan den første kunne bli gitt, aner jeg ikke. Og vår var mer åpenbar, men den fikk vi aldri. Okay, det var en fantastisk redning av Brad Friedel, og det kostet oss ikke noe. Men det var en rekke andre avgjørelser der ute som frustrerte oss, sa Blackburn-manageren etter kampen, ifølge SkySports.

Han føler at det ikke helt var balanse i dømmingen.

Uniteds manager Sir Alex Ferguson var mer opptatt av sine egne spillere og 2. omgangen United leverte onsdag kveld. Mens den første var heller begredelig, var det mer fart og trøkk i United etter hvilen. Særlig Louis Saha var i form, og han ble også matchvinner.

- Spillerne skjønte at hvis de ikke matchet Blackburns innsats, ville de få svi for det, og de hevet tempoet i kampen. Jeg synes vi var litt forsiktige i første omgang, og kanskje det skyldtes det tidlige målet. Vi prøvde å spille avslappet, men i cupkamper er det vanskelig noen ganger, sa han.

United møter Wigan i finalen av ligacupen. Den spilles søndag 26. februar.

Kommentarer til denne saken