Gå til sidens hovedinnhold

Hughes sitrer av spenning

Manchester City manager Mark Hughes er storfornøyd med sitt nyeste kjøp.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Gareth Barry, som signerte en femårs kontrakt med Manchester City etter å ha bestått den medisinske testen igår, forlot Aston Villa etter 12 år og mer enn 400 kamper for klubben. City-Manager Mark Hughes kan nesten ikke vente med å ta i bruk sin nye midtbanespiller.

Hughes satser på at Gareth Barrys erfaring fra Premier League og den internasjonale arenaen, skal lede klubben opp flere hakk.

- Gary er kjent som en av de beste midtbanespillerne i Premier League, og det er jo en anbefaling i seg selv, sier Hughes til Fifa.com.

Videre sier han at:

- Når spillere av hans kvaliteter blir tilgjengelig, må man bare slå til. Vi fryder oss over å ha fått til denne signeringen.

Ønsker Barry Velkommen
Hughes mener han har fått en veldig erfaren spiller, med stor påvirkningskraft i spillet, og er selvsagt henrykt over å få ham over i City-drakten. Nåverende kaptein, forsvarspilleren Richard Dunne, ønsker også Barry velkommen og roser hans kvaliteter på Manchester Citys hjemmeside. Han forteller også at City er åpenbart et spennende lag for fremtiden, og Gareth har skjønt dette.

Gareth Barry har tidligere sagt at han ville til en klubb som spillte i Champions League. Det var forventet at han ville havne i en av topp fire klubbene hvis han dro, og det at han forsvant til City må ha kommet som et sjokk for mange Villa fans. City har ikke engang kvalifisert seg til den nye Europa League (tidligere Uefa cupen), og noen supportere tror at 800 000 kroners ukelønnen kan ha noe med det å gjøre.

Høye ambisjoner
Barry har trolig fått forsikringer om at City skal forsterkes ytterligere, for at både klubben og Barry selv skal nå sine mål. I tillegg har han sikkert fått lovnader om fast plass på laget, noe som er en avgjørende faktor for å få være med i VM i 2010, som England trolig kvalifiserer seg til .

- Det skulle ikke mye overtalelse til fra Mark Hughes, for de beveger seg i den retningen jeg vil gå. Det er mye potensiale her, og jeg er sikker på at laget vil forsterkes ytterligere i sommer, sier Barry.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus

Kommentarer til denne saken