Hughton tar Solskjær i forsvar etter Ince-uttalelser

MIDLERTIDIG MANAGER: Ole Gunnar Solskjær har fått i oppgave å lede Manchester United ut sesongen.

MIDLERTIDIG MANAGER: Ole Gunnar Solskjær har fått i oppgave å lede Manchester United ut sesongen. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Ole Gunnar Solskjær får støtte av managerkollega Chris Hughton.

18.01.19 09:15

Det har vært mange meninger om den norske Manchester United-manageren etter at han tok over jobben til Jose Mourinho på Old Trafford.

Flere eksperter og spillere har latt seg imponere av Solskjær som kan vise til seks seiere på de seks første kampene. Det har ingen andre United-managere klart før ham.

Den positive starten har ført til at flere engelske medier denne uken har meldt at nordmannen nå er favoritt til å få jobben på permanent basis.

Likevel er det ikke alle som virker å være like begeistret over hva Solskjær har fått til.

Den tidligere Manchester United-spilleren Paul Ince uttalte mandag denne uken ifølge The Mirror at hvem som helst kunne gjort det Solskjær nå har fått til i United.

Hughton forsvarer Solskjær

Nå slår imidlertid Brighton-manager og tidligere Tottenham-stjerne Chris Hughton tilbake i samme avis.

Han er på ingen måte enig med Ince.

- Jeg tror ikke hvem som helst kunne gjort det. Som manager så vet man hvor vanskelig hver kamp er, selv om man leder Manchester United eller Manchester City, sier Hughton til The Mirror.

MØTER SOLSKJÆR: Chris Hughton ledet Brighton til seier over Jose Mourinhos Manchester United. Klarer han det samme når Ole Gunnar Solskjær leder de rødkledde? Foto: Glyn Kirk (AFP)

Brighton-manageren mener Solskjær fortjener skryt for jobben han har gjort.

- Jeg tror ikke hvem som helst kunne ha kommet inn og tatt den rekorden han har nå. Jeg synes at man må gi ham skryt for det, forteller Hughton.

Lørdag får Hughton selv prøve seg mot Solskjær og hans menn når Brighton drar på besøk på Old Trafford. Brighton vant forrige oppgjør mellom de to lagene 3-2, men har aldri vunnet borte mot United før under Hughtons ledelse.

Hughton er forberedt på en tøff kamp.

- Ingen managere som har kommet inn etter Mourinho kunne ha gjort noe mer enn Solskjær. Resultatene og prestasjonene indikerer at hva nå enn har gjort, og jeg vet ikke hva det er, har gitt resultater, forklarer Hughton.

Ince: - Ikke la dere lure

Lørdag gjenstår det å se om Solskjær klarer å overbevise flere skeptikere. Nevnte Ince er altså fortsatt ikke spesielt begeistret noe han ga utrykk for i The Mirror tidligere denne uken.

Ince mener at man ikke skal la seg lure av det nordmannen har klart så langt i Uniteds lederstol.

- La oss være ærlige. Det kunne ikke bli noe verre i Manchester United enn slik det var rett før Mourinho dro. Det hang en mørk sky over hele klubben, spillerne, fansen og støtteapparatet. Det påvirket prestasjonene på banen, forklarte Ince.

IKKE IMPONERT: Paul Ince har ikke latt seg begeistre spesielt av det Ole Gunnar Solskjær har fått til så langt. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Den tidligere United-spilleren mener han selv kunne klart å gjøre det samme.

- Hvem som helst kunne ha kommet inn og gjort det han har gjort. Det var ikke en vanskelig ting å gi disse spillerne mer frihet og forbedre stemningen i laget, sa Ince.

Manchester Uniteds neste kamp er mot Brighton lørdag klokken 16.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag