*Nettavisen* Sport.

Hulsker er ferdig i Start

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Start gir Bernt Hulsker (33) tre kampers karantene, og vil ikke få fornyet kontrakten i klubben.

15.09.10 16:03

Avgjørelsen kommer som en følge av byturen sist helg, der angriperen havnet i fyllearresten etter å ha angrepet en dørvakt på en nattklubb i Kristiansand.

- Start har besluttet å gi Bernt Hulsker tre kampers karantene. Kontrakten hans går ut etter denne sesongen. Den vil ikke bli forlenget, skriver klubben i en pressemelding.

Det betyr at Hulsker er ferdig i Start etter denne sesongen.

- Hulsker skal trene for fullt med Start ut kontraktstiden og både han og klubben er innstilt på å legge til rette for Hulskers fremtid som fotballspiller.

Det var lørdag at Hulsker var ute på byen i Kristiansand, og havnet i bråk utenfor nattklubben Kick. Utestedet arrangerte nachspiel etter a-ha-konserten på Sør Arena tidligere på kvelden.

Hulsker var svært beruset og slo en dørvakt på utestedet. Han ble arrestert av politiet, og måtte tilbringe natten i fyllearresten.

Overstadig beruset
Ifølge politiet var Hulsker overstadig beruset da han ble innbrakt. Hulsker har tidligere vedtatt et forelegg på 10.000 kroner for episoden.

- Start har de siste dagene vurdert reaksjoner overfor Bernt Hulsker i etterkant av helgas hendelse på et utested i Kristiansand. For klubben har det vært viktig å være tydelig på at dette er en uakseptabel oppførsel. Hulsker har selv lagt alle kort på bordet og vist en oppriktig vilje til å rydde opp. Det har vært konstruktive samtaler mellom ledelsen i Start og Hulsker.

La seg flat
Hulsker sendte selv ut en pressemeldling tidligere denne uken, der han ba om unnskyldning for oppførselen sin.

- Med dette har jeg skuffet mange, men mest meg selv. Jeg beklager overfor vakten på utestedet, lagkameratene, klubben og alle supportere, skrev Hulsker.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.