Gå til sidens hovedinnhold

Hulsker liker juling

- Jeg koser meg når det smeller rundt anklene, sier Bernt Hulsker. Ikke rart han gleder seg til semifinalen mot Lillestrøm.

VALLE (TV 2 Nettavisen): Bernt Hulsker har scoret 12 mål i cupen og fryder seg før cupsemifinalen på Åråsen – vel vitende om at det blir knokkelkamp og full krig i minst 90 minutter.

Derfor lar han ikke et infisert øye ødelegge festen. Tirsdag testet han ut sportsbriller på trening, og i dag er Hulsker klar til kamp.

- Oppladningen har kanskje ikke vært optimal, men jeg håper selvfølgelig jeg får spille fra start. Hvis ikke satser jeg på å komme inn og avgjøre, sier en offensiv Hulsker til TV 2 Nettavisen.

Sesongen har for hans del vært variabel, og ikke minst er scoringsstatistikken til å forundre seg over.

I serien er det blitt null scoringer på 468 minutter i serien – i cupen 12 mål på 438 minutter.

- Historien gjentar seg
- Historien gjentar seg, poengterer Kjetil Rekdal. TV 2 Nettavisen har bedt Vålerenga-treneren forklare hvordan det er mulig at Bernt Hulsker bøtter inn mål på bestilling i cupen, mens samme mann virker vaksinert mot å score i serien.

Men noen fotballfaglig god forklaring makter ikke Rekdal å bringe på banen.

- Det ligger nok mye på det mentale plan, og det handler om tilfeldigheter. I serien har han vært litt uheldig og hatt en del stang ut. I cupen har han lyktes hele veien. Det blir selvforsterkende, sier Rekdal.

Hovedpersonen er langt fra uenig:

- I cupen har jeg hatt flyt og scoret hele veien. Det gir selvtillit. I serien har det vært motsatt. Selv om jeg har spilt en del minutter, har det vært veldig oppstykket. Og når jeg har fått sjansen, har jeg kanskje ikke alltid vært i min aller beste form, poengterer Hulsker.

Hulskers cupscoringer i år:

Kvartfinale: VIF - Brann, 2 mål (2-1)
4. runde: Start - VIF, 1 mål (2-3)
3. runde: VIF - Oslo Øst, 2 mål (7-0)
2. runde: Sarpsborg – VIF, 2 mål (0-4)
1. runde: Hadeland - VIF, 5 mål (2-10)

- Brennaktuell
Rekdal ville tirsdag ikke gi noe svar på om Hulsker spiller fra start i semifinalen mot Lillestrøm.

- Han er selvfølgelig brennaktuell i kraft av det han har prestert, men laget blir ikke tatt ut før onsdag, sier Kjetil Rekdal.

På tirsdagens trening tydet imidlertid mye på at Tore Andre Flo og Steffen Iversen blir parhester på topp i krigen på Åråsen.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken