RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Hulsker må bevise mer

Sist oppdatert:
ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): Til tross for superinnhopp og mål. Det må mer til for at Bernt Hulsker skal få ny Molde-kontrakt.

LILLESTRØM – MOLDE 1-1: Arild Sundgot ga Lillestrøm fortjent og programmessig ledelsen etter en drøy times spill, og Lillestrøm skulle sikre tre enkle poeng mot et Molde-lag på full fart mot kvalikplassen.

Kampfakta og spillerbørs

Trodde alle.

Men:

En rasende og megatent Bernt Hulsker hadde nemlig kommet innpå, og hadde helt andre planer for dagen.

Supertent Hulsker
26-åringen var ikke fornøyd med å bli henvist til innbytterbenken, og revansjelysten lyste så kraftig ut av øynene på Molde-spissen at LSK likeså greit kunne slått av flomlyset med en gang.

Denne mannen hadde energi nok til hele Romerike, og visst kunne han bruke den.

Da han, og spissmakker Kai Røberg, kom inn en snau time før slutt, forandret hele kampen seg, og Molde kunne fort ha reist hjem til Romsdal med tre poeng i sekken.

Og bare ti minutter etter innhoppet var utligningen klar. Lillestrøm sleit med å avklare en corner, Trond Strande pumpet den inn i feltet igjen, og Hulsker klinte til. 1-1, utagbart for den ellers så solide Emille Baron.

- Jeg så hvor keeper sto, og følte vel at det bare var å klinke til rett frem, oppsummerte dagens moldenser 1-1-målet, mest opptatt av det som skjedde noen minutter etter. Alle trodde nemlig at Molde-spissen hadde gitt bortelaget en sensasjonell seier da han headet en Molde-corner i nettet fem minutter før slutt, bare for å høre Tom Henning Øvrebøs fløyte brutalt annullere «seiersmålet».

Kontroversiell underkjennelse
- Helt for j¿, jeg hopper før Powell og høyere enn ham, og lager en helt grei scoring, noe også TV-bildene viser, sukker Hulsker etter å ha sett reprisen på Canal+, og får støtte av sin tidligere Molde-trener, Odd Berg.

- En dommer skal dømme kampene, ikke avgjøre dem, sier en meget irritert Berg til TV 2 Nettavisen, mens han samtidig gir dommer Øvrebø streng beskjed om å gå hjem og ta en titt på videoen fra kampen.

Selv om TV-bildene ikke gir noe entydig svar på om det er frispark eller ikke, er det liten støtte å hente i de andre Åråsen-garderobene. Hulskers påstand vekker latter i Lillestrøm-garderoben, spesielt hos Magnus Powell.

- Jeg hadde ballen midt i siktet, og skulle til å heade den vekk da Hulskers hender river meg ned bakfra. Jeg følte aldri at det var noen tvil om frisparket, sier Lillestrøm-kapteinen, og er helt på linje med pipeblåseren.

- Jeg står godt plassert, og er helt sikker på at Hulsker trykker ned Powell i den episoden, sier Nordstrands-dommeren, som likevel innrømmer «at han kommer til å ta en ekstra titt på videoopptaket etterpå».

Hulskers fremtid usikker
1-1 er likevel et godt resultat for Molde, noe også trener Reidar Vågnes innrømmer. Men til tross for at nyanskaffede Mitja Brulcs skrale dag på topp, og Hulskers enorme innhopp, så kan han verken love fast plass eller ny kontrakt til spilleren som for alvor slo igjennom for fire år siden.

- Bernt er både spennende og frustrerende å jobbe med. Alle vet hva han kan gjøre på de gode dagene som i dag, men det er langt mellom den type kamper - han svinger altfor mye i prestasjonene. Han må bruke høsten til å levere varene, og å vise at han virkelig vil være med videre.

- En ting er i alle fall sikkert, sier Molde-treneren til TV 2 Nettavisen:

- Det er ikke nok bare å hete Bernt Hulsker!

Om Hulsker ønsker å bli værende i Rosenes by, gjenstår å se. Han var tydelig skuffet å ha blitt henvist til reservebenken, og sa etter kampen at han følte seg god nok for laget, og at han ikke visste hvorvidt han ønsket å bli værende på Røkkeløkka. At fansen imidlertid ønsker å se sin superhelt fra de første årene av dette tiåret levner forumet Tornekrattet liten tvil om. «gi Bernt ny kontrakt!! Idag va han kanonbra!» og «Hvorfor Hulsker ikke får kontrakt?! Hva mer skal han gjøre da?? Han er jo den soleklart beste spissen, og så skal han ikke få ny kontrakt?» er av de holdningene som går igjen på Molde-fansens hjemmeside.

Om fansen blir hørt, gjenstår å se når Hulskers kontrakt går ut ved nyttår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere