Hundretusener i V4-spillet fredag og lørdag

Foto: hesteguiden.com

Nettavisens V75-tips gikk det dårlig med lørdag, men i V4-spillet dro vi med oss nesten 310 000 kroner.

31.08.13 20:30

OPPDATERT LØRDAG KVELD:Nettavisen hadde ingen suksess med V75-tipsene lørdag, men tipsansvarlig Håkon Einar Hansen tok grovt for seg i V4-spillet. Hans største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1296) betalte tilbake smått fantastiske 109 908 kroner. I tillegg suste to av hans V4-forslag på Eksperten (sju andeler a kr 200 på hvert av dem) inn med helspreke 109 908 kroner. Hver andelskjøper kunne da regne hjem storfine 15 701 på sin 200 kroners kvittering. Nettavisen er tilbake i superforom igjen og sammen med Kurt Leirvågs strålende V4-tips til Jägersro fredag (fire andelslag betalte tilbake kr 28 862 hver seg) har vi rasket med oss spreke 445 000 kroner i V4-spillet på to dager. Og søndag er det ekstra V75 fra Jägersro. Gratulerer til de som fulgte i dag.

Det er som sagt en svært spennende V75-rebus spillerne blir presentert på Klosterskogen i Skien denne lørdagen, og det må være snakk om fine penger på gang, til de som klarer å prikke syv rette. I fire av løpene kommer femten hester til start, og i de tre øvrige løpene er det snakk om fulle felter med tolv hester.

Det er ikke mye som skiller en rekke av hestene i de fleste av løpene, og da sier det seg selv at vansklighetsgraden blir svært høy. Vi går veldig offensivt til verks denne lørdagen, og lanserer to bankere som kun har hhv 15 og 10 % av innsatsene på seg! Det er spennende, men vi synes de begge har helt skreddersydde forutsetninger! Da tror vi på en topp vinnersjanse for dem begge, og da lar vi det stå til!

Det er mange sportslige godbiter å se frem til denne lørdagen, og det hele innledes med et herlig langløp for varmblodshester over 2900 meter med 75 000 kroner til vinneren i Servie AS-løpet. En tilsvarende sum venter vinneren i A.C. Bergersen&Sønner AS-løpet i et varmblodsløp for hopper i V75-5, og der kommer en av dagens største favoritter til start, i form av Premance Simoni.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5 kl. 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.06
DD kl. 16.48

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det kan ikke bli mye feil
Nei, i et sprintløp for varmblodshester i V75-3 står 1 G.H. Trotter helt nydelig til, og i fra tet, eventuellt rygg leder, tror vi på en topp vinnersjanse. Han leverte en strålende innsats til sølv på 13.6 over aktuell distanse i debuten for ny trener Erik Killingmo sist, og løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt.

Varenne-sønnen leverte en siste 700 det luktet svidd av fra køplass underveis sist (satt i det sjette paret utvendig), og han hentet da mange lengder på 7 Whata Buz til slutt. Han klipper svingene i Skien (vunnet løp her før), og vi synes han er fryktelig spillbar på lørdag, all den tid han kun har 15 % av innsatsene på seg!

Favoritten 2 Barifant er trolig bedre på kapasitet, men han må trolig dra andresporet uten en rygg å gå i. Det er tøft på dagens arena, og da tror vi det styrkeforholdet jevner seg ut. Det blir en tøff innledning for 7 Whata Buz (hoppet seg vekk sist han startet i Skien), og da tror vi han kan få det litt tungt siste biten.

Når vi oppsumerer dette løpet, kan vi ikke skjønne annnet enn at 1 G.H. Trotter skal han en solid vinnersjanse, og nestfavoritten i spillet blir undertegnedes hovedbanker på Eksperten denne lørdagen. Vi er nesten mest redd for speedkula 9 Twins Torpedo til slutt, men vi satser på at Kai Johansen seiersdefilerer og byr på en frekk V75-banker i V75-3!

Vår rangering V75-3 A: 1 B: 2-9-7 C: 10-12-5-3-6-11-4

Lar seg ikke fange?
Et flott kaldblodsløp avslutter denne V75-rebusen, og vi er veldig inne på at 1 Elmer blir svært vanskelig å fange i fra tet. Han er nede som et tredjevalg i spillet med kun 10 % av innsatsene på seg, og da klemmer vi til med nok et friskt bankerspill! 5-åringen er i rivende utvikling, og vi tror han kan lede rundt om.

I den femte siste starten (tredje på 26.0 full vei), var han kun slått med to lengder av favoritten 13 Solvang Balder, og han er klart bedre enn det nå. Han gikk et strålende løp til sølv på 27.9 over 2940 meter i et kvalifiseringsløp til DNT`s 5-årsløp nest sist, bak Gylden Balder, og i finalen var han steingod.

Etter galopp i den første svingen (tapte 25 meter) var han i ferd med å gå et helt fantastisk løp der, før en ny galopp (mistet en sko) felte ham ut i oppløpet, og da gikk han trolig glipp av en tredjeplass og en tid på rundt 26.5 over 2940 meter. Sterkt det, og vi tror denne hesten kan være klart best i tet (slapper mer av der).

Favoritten 13 Solvang Balder er selvsagt steingod, men han står kinkig til i andre rekke på 20 meter tillegg på en arena som dagens. Det blir trolig en tungt tur rundt for ham, og da synes vi 1 Elmer er verdt et forsøk. Lars O. Romtveit trener de begge, og han sier at favoritten ikke har sett som best ut i trening i det siste, og da bankerspiller vi 1 Elmer i V75-7 med god tro!

Vår rangering V75-7: A: 1 B: 13-5-7-12 C: 3-9-14-15-11-6-8-4-2

V75-1, 2900 meter voltestart
Et langløp for varmblodshester med hester fordelt over fem distanser innleder denne V75-rebusen, og vi synes løpet ser litt åpent ut. Vi heiser dog opp seks hester vi har mest tro på, og fremst setter vi 11 Original P. Det har vært litt stang ut for ham i det siste, men vi tror ikke det er noen fare med formen.

6-åringen setter trolig veldig pris på den lange distansen, og vi synes han skal være favoritt. I rivende utvikling er 4 Image Va Bene (vant på 16.5 full vei sist), og vi ser ikke helt bort i fra at han kan holde unna fra tet. Det er ikke lett å hente lange tillegg i denne typen løp, men 15 Winmecredit kan kanskje klare det.

Hamre-traveren er en teknikker av rang, og han trives godt i Skien. Full form er det på 13 Sharpshooter (feller mange til slutt), mens 7 Stjerne Steensgård har gått veldig mange fine langløp i sommer (vi synes han bør vurderes tidlig). det er stigende form på 6 U.S. Marshal, og han vant et stayerløp på 15.4 sist.

Sistnevnte er litt knepig i aksjonen, og da er vi litt usikre på om han takler dagens arena. Full form er det på 5 Real Chilli Pepper, men vi føler at han blir et nummer for liten her. Kapabel som få er 3 Casting Occagnes, men galoppene kommer tett på ham. Da står vi over, og satser på at vinneren er blandt våre seks utvalgte.

Vår rangering V75-1: A: 11 B: 4-15-13-7-6 C: 5-3-9-8-1-12-14-10-2

V75-2, 2500 meter voltestart
Et nytt stayerløp venter oss i den andre avdelingen, men her er det kaldblodshester som skal i aksjon. Vi synes vinnerkandidatene er mange også her, og vi krysser av for hele åtte hester på samtlige spilleforslag. Vi prøvde oss på et halvfriskt bankerspilll på 6 Sjefsanna sist, men det endte i startgalopp.

Glittum-traveren står i et langt bedre spor på lørdag, og da øker trolig sjansene for feilfri avgang. Vi tror på en topp vinnersjanse i en feilfri utgave, men vi må gardere. Det er litt tøffere i mot, kontra sist. Vunnet hele seks løp i år har 14 Løkki Dino gjort, og den alltid sterkt avsluttende 5-åringen er en vinnerkandidat.

Han vant et sprintløp på 26.8 sist etter litt pause, og løp i kroppen har gjort godt. Full form er det på 13 Baiasen (sølv på 28.6 i et stayerløp sist), og han kan vinne. TGN bankerspiller 8 Nordby Sleipner, men vi synes den usikre 5-åringen (neppe noen fordel av dagens arena), mer er snakk om en outsider, enn en klink vinner.

Spennende etter litt pause er kapable 1 Lille Jerkeld (treningsrapportene er positive), og Kolnes-traveren bør vurderes tidlig. Full form er det på 5 Eiglands Odin (vant på 29.7 full vei sist), og han krysses tidlig. God nok i en feilfri utgave er 11 Tori Huldra, mens vi er litt usikre på om mye spilte 4 Motveit Mari er god nok.

Vår rangering V75-2: A: 6 B: 14-13-8-1-5-11-4 C: 10-9-2-12-15-7-3

V75-4, 1700 meter autostart
Vinnerkandidatene er mange også i et sprintløpet for kaldblodhester med hester fordelt over tre distanser i V75-4, men noen løp må vi gå tynt i. Da velger vi oss dette løpet, og vi står da på duoen 7 Kap Viktoria og 8 Alvine S.K. Begge får trolig en pangstart i fra 20 meter tillegg, og vi tror begge kjemper om seieren.

Førstnevnte har gjort det skarpt på full vei nå på slutten, og en kjapp sprint på lørdag, skal være en klar fordel. Det ble sølv på 27.4 full vei sist, og vi hadde rundt 24.5 siste tusen på våre klokker der. Veldig sterkt det, og vi synes Tengsareid-traveren er vel lite påakted, med kun 5 % av innsatsene på seg på lørdag.

Sistnevnte står bokført med to sprinttriumfer på 25-tallet nå på slutten, og 7-årshoppa har neppe vært bedre enn hun er akkurat nå. Vi tror kusk Eirik Høiomt brenner til i fra start i fra sitt springspor på 20 meter tillegg, og vi ser da ikke helt bort i fra at hun kan sitte relativt tidlig i tet (da blir hun i så fall ikke lett å slå).

Vi synes hestene i fra 40 meter tillegg (og 15 Sylv Spika fra 60 meter tillegg er sjanseløs) har blytunge forutsetninger på en sprint på en arena som dagens, og vi tror ikke de rekker frem. Vinneren er høyst trolig å finne i fra strek eller på 20 meter tillegg, og vi har god tro på at en av våre utvalgte stikker av med seieren.

Vår rangering V75-4: A: 8-7 B: 3-1-5-9 C: 6-14-10-13-4-11-12-15

V75-5, 2500 meter voltestar
I de to første V75-løpene er det snakk om langløp, og i V75-5 er det varmblodshopper som skal ut å måle krefter i et nytt stayerløp. Vi støter her på en av dagens største favoritter i form av 7 Premance Simoni med 76 % av innsatsene på seg, og 6-årshoppa blir selvsagt ikke lett å skubbe seg på.

Hun har vært strålende i to strake seiersløp nå på slutten (sprintet på 11.6 nest sist, og sist gikk hun 13.2 full vei), og vi bankerspiller på lillebongen. Dog svak i sitt siste stayerløp, og hun har aldri startet på dagens arena. Da garderer vi på de to største forslagene, og der krysser vi av for 6 Sizzling og 8 Pretty Photo.

En tenikker av rang er 6 Sizzling, og hun klipper trolig svingene i Skien. Innsatsen til sølv i NM etter litt pause sist var god, og hun er trolig forbedret med løp i kroppen. På vei mot full form er også 8 Pretty Photo (tredje i NM), og hun har gått flere sterke langløp før. Treneren er optimist, og hun kjemper om seieren.

Gikk i veggen i fra tet i et tøft V75-løp (Ultimate Lindy vant) sist gjorde 11 Exercise To Go, men i et rent hoppeløp, med et løp i rygger, ser vi ikke helt bort i fra at hun kan duge. Vi fikk dog ikke råd til henne på våre spilleforslag på hjemmesiden, men hun er krysset på undertegnedes system på Eksperten.

Vår rangering V75-5: A: 7 B: 8-6 C: 11-1-12-4-9-3-5-10-2

V75-6, 1700 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester i den nest høyste klassen har vi å se frem til i V75-6, og vi synes løpet ser vidåpent ut. Vi tror vi hadde fått ti forskjellige vinnere, hvis vi hadde kjørt dette løpet ti ganger, og da garderer vi bredt. Piler til tet gjør 2 Shaman Star M., men vi er litt usikre på om han leder rundt om.

Det ble litt feil for ham inn mot den siste svingen sist i en stoppende rygg, men han sprudlet uansett ikke når det løste seg til slutt. Løp i kroppen etter lang pause har dog trolig gjort godt, men i foregående år, har han ikke funnet formen før litt senere på året (gjerne når kulden har satt litt mere inn i vintermånedene).

Da kan vi ikke stole på ham, og når 1 Berlusconi som blir overflydd ned startsiden, blir storfavoritt med 46 % av innsatsene på seg, sier det seg selv at dette løpet er helskummelt. Sistnevnte er herdet i tøffe lag i Sverige (sprintet fine 11.0 til sølv nest sist), men det må løse seg for at han skal kunne vinne.

Han har heller aldri prestert som best i Norge tidligere, og da værer vi favoritfall. Full form er det på 9 Beak`s News, og han vinner løp når som helst. Det gjør også 4 Big City Rambler (sprintet 13.0 nest sist), mens hester som 6 Kendrick Jr., 7 One More Flight, 10 Azeem og 12 Cantabharmony også er vinnerkandidater.

Vår rangering V75-6: A: 2 B: 9-4-1-6-7-12-10 C: 3-5-11-8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.