RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hundvin legger opp

Sist oppdatert:
Mia Hundvin er sliten, og orker rett og slett ikke topphåndball ved siden av mammarollen.

Mia Hundvin spiller ikke lørdagens oppgjør for Nordstrand i EHF-cupen mot Ikast. 28-åringen har bestemt seg for å legge håndballklisteret på hylla etter sesongen, og vil bare stille opp i kampene når det passer med barna ut sesongen.

- Jeg er ferdig nå. Jeg kjenner at jeg er sliten, og da er det ikke verdt det, sier Mia Hundvin ifølge VG.

Barna viktigere enn håndballen
Hundvin vil ikke at håndballen skal komme i veien for barna. Sammen med samboer Terje Håkonsen har hun sønnen Teo. Håkonsen har også sønnen Kane fra et tidligere forhold.

- Vi er i en spesiell familiesituasjon akkurat nå. Terje reiser mye, og jeg vil ikke skaffe meg noen au pair som skal bo hjemme hos oss, sier Hundvin

Hundvin utelukker ikke at hun kommer til å fortsette med håndball på et laver nivå, men sier hun er ferdig med topphåndball for godt.

- Hvis jeg ikke hadde hatt barn, hadde jeg sikkert spilt i Danmark. Jeg er ikke bitter, men jeg kan aldri trene nå som jeg vil, på grunn av barna.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere