*Nettavisen* Sport.

Hunsbedt legger opp

Rallycrosskjøreren Ludvig Hunsbedt legger opp. - Jeg sliter for å finne motivasjon for å fortsette, sier Hunsbedt.

Dermed setter EM-finalen i Buxtehude et punktum for en lang og begivenhetsrik epoke i Kvindølens liv. Samtidig forsvinner en av norsk bilsports mest profilerte rallycrosskjørere gjennom nesten 30 år.

- Det er ingen dramatikk omkring min beslutning som er nøye gjennomtenkt. Jeg sliter for å finne motivasjon for å fortsette, og da føler jeg at tiden er inne for å legge hjelmen på hylla, sier Hunsbedt.

Hedret

I 1993 ble han Europamester og tre år senere gikk han over til den største klassen. Allerede i 1997 vant han EM også i denne klassen, og begge gangene mottok han det høyeste utnevnelsen i norsk bilsport, "Årets Bilsportsutøver" fra Norges Bilsportforbund.

I løpet av de siste 21 årene har Hunsbedt deltatt i 228 EM-runder. Dette har ført frem til 23 seire, og over 90 % av løpene har endt opp i A-finaler.

På forespørsel om et eventuelt come-back er Hunsbedt klar:

- Jeg ser ikke bort fra at jeg stiller opp i ett og annet løp langt frem i tid, men noen omfattende satsning vil det definitivt ikke bli snakk om. Nå skal jeg prioritere familie og jobb, sier 43-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.