RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Huseklepp: - Ikke hørt fra Brann

Huseklepp herjet med Odense. Her er det Særen Jensen som blir fintet vekk.
Huseklepp herjet med Odense. Her er det Særen Jensen som blir fintet vekk. (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Mons Ivar Mjelde tviholder på Erik Huseklepp. Men stortalentet har fremdeles ikke hørt noe fra Brann med tanke på en kontraktsforlengelse.

BRANN STADION (Nettavisen): BRANN – ODENSE 1-1: Huseklepp ga i perioder Odense hakeslepp i søndagens Royal League-kamp.

20-åringen herjet i perioder med Morten Fevang og lagkameratene i Odenses forsvarsfirer, og noterte seg også for en flott målgivende pasning til Ardian Gashis 1-1-scoring etter et fantastisk dribleraid.

Huseklepp er imidlertid de siste ukene blitt koblet til en rekke av Branns konkurrenter i Tippeligaen. Både Odd, Tromsø og Sandefjord skal ha vingen på ønskelisten.

- Ikke hørt et pip fra Brann
- Men det er helt uaktuelt å selge Huseklepp. Det er bare å gravlegge alle spekulasjonene om et eventuelt salg, fastslår Brann-trener Mons Ivar Mjelde overfor Nettavisen like etter Branns 1-1-kamp mot Odense i Royal League.

Og Huseklepp er lysten på å fortsette karrieren i Brann.

- Klart det er kjekt å være ønsket. Jeg har fått med meg at noen klubber har vist interesse, men jeg har ikke mottatt noen konkrete henvendelser fra andre klubber, sier den agentløse Brann-spilleren.

Han har en kontrakt med Brann ut sesongen 2007 - men til tross for at Mjelde slår fast at talentet ikke er til salgs har Huseklepp ikke hørt et eneste pip fra klubben med tanke på en forlengelse av kontrakten.

- Akkurat det synes jeg kanskje er litt merkelig. Kontrakten min går ut ved slutten av neste sesong, og jeg har ikke hørt noe fra Brann med tanke på en forlengelse. Men det er opp til dem å ta kontakt, poengterer han.

- Ikke en «vinterspiller»
Huseklepp har slitt med å få spilletid i Tippeligaen denne sesongen. Men han var fremragende for Brann i vårens oppkjøringskamper.

- Jeg vil ikke være en sånn vinterspiller. Men i sommer var jeg ikke i form. Kanskje kan vi spikre et opplegg slik at jeg får en jevnere formkurve neste sesong, mener Branns desidert beste spiller i oppgjøret mot Odense.

- Huseklepp har et vanvittig potensial. Kanskje spilte han for mange kamper foran årets sesong. Det får vi se litt på med tanke på neste sesong, skyter Mjelde inn, og legger til at Huseklepp passer perfekt inn i et 4-3-2-1-system, som Brann spilte i mot Odense.

- Systemet vi spilte mot Odense passer han nok veldig bra. Han blir bedre når det er tre defensive sentrale midtbanespillere som stabiliserer. De hullene han legger igjen defensivt blir da dekket, mener Mjelde.

Brann overtok ledelsen i Royal Leagues gruppe 1 etter søndagens uavgjorte oppgjør foran drøye 2500 tilskuere på Brann Stadion.

Rødtrøyene har nå fem poeng etter sine tre første kamper.

Skryt fra Rioch
Odensens trener, den tidligere Arsenal-manageren Bruce Rioch, legger ikke skjul på at han ble imponert over Brann.

- Dette var en kamp vi kom for å vinne. Vi ønsker å vinne hver kamp. Men til tross for at Brann spilte med en mann mindre i andreomgang, produserte de mange sjanser. Dette var en kamp som kunne vippet begge veier, mener skotten.

- Enig med Bruce i det. Sånn sett var vel poengdeling greit, sier Mjelde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere