RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Huseklepp gleder seg til Carew-møte

Foto: Erlend Aas/Scanpix
Portsmouth har ikke tapt på hjemmebane siden 27. september. Den statistikken vil Erik Huseklepp beskytte.

Oslo (ANB): Etter 2-3-tapet for Peterborough sist i september i fjor, har Husklepp og lagkameratene gjort Fratton Park til det reneste fortet. Sju kamper uten tap er hyggelig statistikk – og laget har heller ikke sluppet inn mer enn fire mål hjemme i samme periode.

Barnsley, Doncaster, Nottingham Forest, Coventry og Watford er alle beseiret, mens Leicester og serieleder Southampton klarte å få med seg ett poeng fra sine bortemøter med Portsmouth.

Neste utfordrer er John Carews West Ham, som i øyeblikket er á poeng med Southampton på tabelltoppen.

Spår tøff kamp
Erik Huseklepp er sikker på at Portsmouth kan få noe ut av lørdagens oppgjør.

– Vi møtte dem tidligere denne sesongen og klarte oss veldig bra, men tapte. Det var en kamp vi kunne ha vunnet, sier han til klubbens hjemmesider.

Møtet på Upton Park endte 4-3 til West Ham.

– Det blir gøy å møte dem på Fratton Park nå. Vi har mye selvtillit, fordi vi ikke har tapt hjemme på lenge. Vi håper å holde på den statistikken, sier Huseklepp.

West Ham kommer til lørdagens kamp med én seier, ett tap og én uavgjort på sine tre siste kamper. Det har Huseklepp merket seg.

– West Ham har mange gode spillere, men har slitt litt i det siste og mistet noen poeng. Men de er et godt lag, ingen tvil om det. Vi må være forberedt på en tøff kamp, men jeg tror vi kan vinne, sier han.

God cup-opplevelse
Portsmouth har lagt nedrykkstreken bak seg de siste ukene. Sju poeng skiller i øyeblikket ned til Nottingham Forrest under streken.

I tillegg imponerte Huseklepp & co. i FA-cupmøtet mot Chelsea sist uke, til tross for at kampen endte med tap.

– Det var en god kamp av oss, selv om sluttresultatet ikke ble det beste. Nå spiller det uansett ingen rolle. Vi er ute av cupen og må konsentrere oss om ligaen, sier Huseklepp.

Mye tyder på at han spiller fra start på Fratton Park lørdag. Verre er det med John Carew, som har slitt med både scoringsformen og tilliten hos manager Sam Allerdyce den siste tiden.

Sistnevnte har gjort det klart at nordmannen må begynne å score – og har samtidig signalisert at klubben er på jakt etter forsterkninger i angrepet. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere