Gå til sidens hovedinnhold

Huseklepp kan forlate Brann

Selv etter å ha overbevist som superreserve i gårsdagens kamp, teller Erik Huseklepp på knappene om han skal fortsette i rødt.

(iBergen.no) : Etter å ha startet åpningskampen mot Stabæk har Erik Huseklepp varmet innbytterbenken de neste syv kampen. I gårsdagens kamp mot Odd Grenland imponerte han både Mons Ivar Mjelde og andre med blant annet assist på Branns siste mål. Kantspillerens kontrakt løper imidlertid ut 31. oktober, og nå vurderer han å ikke signere en ny om han ikke får mer tid på banen.

- Jeg har hele tiden sagt at spilletid blir avgjørende. Jeg har ikke endret standpunkt. Nå vil jeg vente til ferien før jeg sier noe mer, sier Huseklepp til BT.

Tidligere har blant annet Odd Grenland meldt sin interesse for Brann-spilleren. Sportslig leder Roald Bruun-Hanssen bekrefter ovenfor avisen at det også er mange andre nysgjerrige klubber som har forhørt seg, men at de ikke har fått inn konkrete bud.

Bruun-Hanssen sier at de gjerne vil ha Huseklepp med seg videre, og uttaler at den tidligere Fyllingen-spilleren ikke har vært nærmere plass i startoppstillingen enn nå. Han lover derfor unggutten mye spilletid fremover for å beholde ham i klubben.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag