RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Hushovd dropper norske showritt

Sist oppdatert:
- Stor sannsynlighet for at han ikke sykler mer i år, sier trener Atle Kvålsvoll.

Norske rittarrangører kan se langt etter en syklende Thor Hushovd denne sesongen.

Etter at både Tour de France ble og London-OL blir arrangert uten nordmannen, er det nå klart at også Grimstad sykkelfestival, Sørlandet Grand Prix, Sandefjord Grand Prix og Oslo Grand Prix lider samme skjebne.

- Thor Hushovd kjører ikke konkurranser for tiden, og det gjelder alle type løp. Det er BMC Racing som bestemmer om han konkurrerer igjen denne sesongen. Det er stor sannsynlighet for at han ikke kjører flere ritt i år, sier trener Atle Kvålsvoll til procycling.no.

BMC fikk ingen svar
Hushovd ble syk under Paris-Nice, og måtte droppe Milano-Sanremo ei uke senere. I Giro d'Italia sa det stopp etter noen etapper, og heller ikke Polen rundt var noen stor suksess for Grimstad-karen.

BMC har foretatt mange tester av nordmannen, men har ikke funnet ut hva som er galt.

- Så langt har vi ikke funnet noe som helst. Men det betyr ikke at vi har tatt alle testene vi trenger. Vi er nødt til å tenke oss om en gang til før vi bestemmer oss for hva vi gjør videre, sa Jim Ochowicz til procycling.no etter at det ble klart at lekene i London også var utenfor rekkevidde.

Tar seg av familien
Kvålsvoll forteller at BMC-stjernen skal til nye tester i august, men akkurat nå er det kun hvile som gjelder.

- Thor bruker tiden til å ta seg av familien og lar ellers kroppen får hvile.

I forrige uke ble Hushovd far til lille Niklas. Han og kona Susanne Hushovd har fra før Isabel (3 år). Tidligere har han satt døra på gløtt foran en gjesteopptreden under VM i nederlandske Limburg, men også den deltakelsen henger i en tynn tråd akkurat nå.

PS! Arrangøren av Grimstad sykkelfestival opplyser til procycling.no at Hushovd vil være til stedet på scenen sammen med Johan Kaggestad og Christian Paasche under arrangementet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere