Adam Blythe, Klaas Lodewyck, Daniel Oss, Taylor Phinney, Manuel Quinziato, Michael Schär, Greg Van Avermaet og Thor Hushovd.

En ting er sikkert: Rytteren som får den fulle støtten av dette kobbelet, er en svært, svært privilegert rytter.

I pressemeldingen BMC Racing har sendt ut i forkant av Omloop Het Nieuwsblad, legges det opp til at Van Avermaet og Hushovd inntar rittet som lagkapteiner.

- Lag med voldsom kjørestyrke
Med tanke på Alessandro Ballans skadefravær, og det som skal skje i Roubaix om halvannen måned – er det ikke annet enn forventet.

Hushovds personlige trener, Atle Kvålsvoll, vokter seg likevel for å uttale for mye om det amerikansklisensierte laget.

- Taktikken er det laget som legger, så det må nesten sportsdirektørene svare på. BMC har en rytter som Tyler Phinney også. Han er en råsterk. Den rytteren laget velger å stille seg bak, vil i hvert fall bli støttet av et lag med voldsom kjørestyrke. Tom Boonen har for eksempel vært veldig sterk for Quick Step de siste årene, men det har også vært avgjørende for ham at han har mange ryttere rundt seg sent i rittet, sier Kvålsvoll til procycling.no.

Måtte brekkes løs fra sykkelen
Som de første rittene i klassikerrekken, kan Het Nieuwsblad og det påfølgende Kuurne-Brussel-Kuurne fortone seg som kaldgufsete affærer.

Det fikk Hushovd smake på under 2010-versjonen av sistnevnte ritt. Da måtte han omtrent brekkes løs fra sykkelen. Også helgas ritt blir kalde saker. Lørdag er det meldt fem minus i Gent og fire-fem sekundermeter vind.

Men 35-åringen har også gode minner fra rittene. I debutsesongen for Cervélo TestTeam tok nordmannen lagets første store seier under nettopp Het Nieuwsblad.

- Det er løp han liker godt, og det passer ham med litt brostein og bakker underveis, påpeker Kvålsvoll.

Hushovd med gode testresultater
Team Hushovd har ikke hatt mye å juble for siden Grimstad-mannen byttet Garmin-Cervélo ut med en lukrativ treårskontrakt hos BMC.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Den trenden ser ut til å snu nå, og treneren sier de positive signalene har ligget latent i en god stund, allerede:

- Thor har vært inne for testing med laget, og de har vist stor framgang i forhold til treningsarbeidet han har lagt ned. Han kjører jo også med wattmåler på trening, og disse tallene er jo veldig målbare.

Det var sykdom som satte Hushovd ut av spill i forkant av Milano-Sanremo for snart et år tilbake.

- Gikk dypt for å vinne i Haut Var
Veien tilbake har vært både vond og lang for sørlendingen. Nylig fortalte Filippo Pozzato at han syntes «Hushovd så sterkere ut enn han gjorde på samme tid i fjor» under etapperittet Tour de San Luis.

Les også: - Hushovd tilbake i form i Roubaix

Rittet endte opp som en nedtur for nordmannen på grunn av heteslag, men både Tour Méditerranéen og Tour du Haut Var har gitt indikasjoner på at klassikerkapteinen er tilbake der han skal være.

- For en toppsyklist, er det ingenting kan måle seg mot en seier. Det er en bekreftelse på at formen er der den skal være, og det er det han trener for.

- Hvor planlagt var det at han skulle gå for et godt resultat i Haut Var?

- Det er en del av å kjøre seg inn i konkurransemodus igjen. Thor er veldig sulten på å skaffe seg resultater i år, etter å ha vært såpass lenge borte. Han kjente at det var en mulighet, og grep den. Det var en ganske tøff målgang opp bakken mot slutten, men han fikk veldig god hjelp av laget mot slutten og gikk dypt for å klare det.

Etappeseieren var også et klart signal til lagledelsen om intensjonene hans foran klassikerne. Desto viktigere er det faktum at han nå går inn i en perioden med selvtilliten tilbake.

- Etter alt han har vært igjennom, blir man lettet og glad etter en slik prestasjon. Det utlyser mye positiv energi, men jeg må innrømme at seieren nok kom tidligere enn jeg og de fleste andre hadde forventet. Thor har ikke hatt for vane å vinne løp så tidlig på sesongen. Jeg vet faktisk ikke om det har skjedd før, undrer Kvålsvoll.

- På nivået han skal være
Det har det gjort. I februar måned har Hushovd tidligere vunnet etapper i Etoile de Bessèges (6.2, 2004), Tour Méditerranéen (13.2, 2008) og Tour of California (17.2, 2009 - før rittet ble flyttet til mai måned).

Men det er riktig at han vanligvis er en «slow starter» - og i hvert fall etter at han skaffet seg et stort navn innenfor sykkelsporten.

Etappeseier i innledende franske ritt, og en solid formstigning inn mot monumentalklassikerne, er selvsagt to helt forskjellige ting.

Skader og sykdom er det heller ikke mulig å gardere seg mot. Kvålsvoll håper like fult at sesonginnledningen bærer bud om at nordmannen er der han skal være når den første uka av april inntas.

- Han er i hvert fall på nivået han skal være nå, og foreløpig ser det ut til at han går inn i vårsesongen med god helse.

- Thor er også kjempemotivert og har lyst til å prestere. Han kommer til å få en stigning framover med flere konkurranser og flere treningstimer. I starten av mars kjører han også Tirreno-Adriatico som vil gjøre at beina tuner seg opp de siste nødvendige hakkene.

7. april er den store datoen for Team Hushovd. Da venter den 111. utgaven av Paris-Roubaix.

PS! Fem nordmenn er i aksjon under lørdagens Het Nieuwsblad: Hushovd, Edvald Boasson Hagen og Gabriel Rasch (begge Team Sky), Alexander Kristoff (Katjusja) og Vegard Stake Laengen (Bretagne Seché Environment). Rittet vises ikke på norsk TV, men man finner stream fra sporza.be via nettsider som cyclingfans.com.