*Nettavisen* Sport.

Hushovd fikk sin Susanne

Sykkelkongen Thor Hushovd giftet seg med vakre Susanne Haaheim lørdag.

20.10.07 17:19

(SIDE2): Det nygifte paret strålte av lykke og klinte til for fotografene etter vielsen i Grimstad kirke lørdag formiddag.

- Absolutt min største seier, sa Thor Hushovd til pressekorpset om bryllupsdagen, ifølge fvn.no

Over 600
112 gjester var invitert til bryllupet til Credit Agricole-rytteren go forloveden, som har vært kjærester i 9 år. Sammen med andre skuelystne var Grimstad kirke med 1200 sitteplasser over halvfull.

Hushovd fikk de over 600 fremmødte til å humre da han vinket til foreldrene sine etter at ringene var satt på.

Setter pris på bestefar
Under vielsen minnet presten om viktigheten av å ta vare på kjærligheten, og å huske å si at man er glade i hverandre, skriver Agderposten.

- Det var hyggelig at så mange ville være sammen med oss og feire denne dagen. Ekstra hyggelig var det at min bestefar på over 90 år kom. Det var sprekt, sa Hushovd til fvn.no etter vielsen.

Lørdag kveld fortsetter festen på Strand hotell på Fevik.

Toastmaster-trøbbel
«Skal vi danse?»-deltaker og tidligere syklist Dag Otto Lauritzen måtte takke nei til å være toastmaster i bryllupet, og er nå erstattet av en annen eks-syklist, Dag Erik Pedersen.

Les mer:Bryllupstrøbbel for Dag Otto

Susanne Haaheim valgte tvillingsøsteren Kathrine og kusinen Marit Homdrom som forlovere, mens Thor Hushovd valgte broren Ronny og kameraten Erik Sandberg som forlovere.

Dyre eiendommer
Thor og Susanne har for kort tid siden kjøpt seg en millionvilla i Grimstad. Prislappen skal være på 15 millioner kroner - en av de dyreste eiendommene solgt på Sørlandet noesinne.

Hushovd har også kjøpt hytte i skiparadiset Halden i år - til svimende 19 millioner kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.