RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hushovd klar for Paris – Nice

Sist oppdatert:
Paris (NTB): Thor Hushovd er friskmeldt etter den stygge velten sist helg. Veteranen er en av fem nordmenn som sykler Paris – Nice.

Rittet starter med en 162,5 kilometer lang etappe søndag. Hushovd slo seg kraftig da han var innblandet i en velt og måtte bryte Omloop Het Nieuwsblad i Belgia sist lørdag. Han fryktet brudd i hånden, men slapp med skrekken.

Tejay van Garderen er kaptein på BMC-laget, men Hushovd og co. får lov til å prøve seg på etappeseirer samtidig som de skal hjelpe kapteinen.

– Jeg har snakket med alle rytterne, og motivasjonen er stor for å jobbe for Tejay. Dette rittet er viktig for alle, sier sportsdirektør Yvon Ledanois på BMCs nettsted.

Hushovd blir ikke den eneste nordmannen i Paris – Nice. Edvald Boasson Hagen og Gabriel Rasch skal sykle for Sky, mens Lars Petter Nordhaug stiller for Belkin. Katjusja-rytter Alexander Kristoff er også klar for rittet, som varer til 16. mars. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere