RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jarle Fredagsvik (procycling.no)

Hushovd på Showman og Golden Goal

Sist oppdatert:
Den ferske verdensmesteren har et stramt program under Oslo-besøket.

I kveld: Thor Hushovd er tilbake på norsk jord. Det blir ingen offisiell markering på Gardermoen, men noen skuelystne autografjegere finner sikkert veien til hovedflyplassen, mandag kveld. Senere sjekker han inn på Grand Hotell.

Tirsdag: Hushovd møter sin personlige trener, Atle Kvålsvoll, til evaluering av årets sesong og de første forberedelsene til den neste. 14.30 møter han pressen på Grand Hotell, før han er blant hedersgjestene under en markering i Oslo rådhus på kvelden. Anledningen er Norges Cykleforbunds 100-årsjubileum. Blant gjestene finnes Kronprinsparet, Fabian Stang (Ordfører i Oslo) og Pat McQuaid (president i det internasjonale sykkelforbundet).

Denne dagen er det også plass til et par utenomsportslige aktiviteter. Verdensmesteren rekker et kjapt møte med sin egen fanklubb, før det bærer videre til TV2 og innspilling av Showman med programleder Håvard Lilleheie i spissen.

Onsdag: Dagen er satt av til diverse møter og besøk av privat art.

Torsdag: Ny TV-innspilling. Denne gangen er det Johan Golden og Henrik Elvestad i Golden Goal som får storfint besøk. Datteren Isabel og kona Susanne ankommer fra Monaco. Kona er ved ektemannens side under gallamiddagen på Grand Hotel lørdag.

Fredag: Foreløpig ingen store planer.

Lørdag: NCF (Norges Cykle Forbund) avholder sin store jubileumsfest. Thor Hushovd, Kurt Asle Arvesen, Knut Knudsen, Dag Otto Lauritzen, Dag Erik Pedersen, Edvald Boasson Hagen og de andre hedersgjestene ankommer Grand Hotell ved 18-tiden. Der blir det én times mingling med gjester og mediene før gallamiddagen fortsetter bak lukkede dører fra 19-tiden. Under middagen vil Norges Cykleforbunds veteranklubb dele ut en pris og et stipend til Thor Hushovd for VM-tittelen han sikret seg i Geelong.

Søndag: Hjemreise.

Atle Kvålsvoll forteller til procycling.no at det ikke har skortet på henvendelser til 32-åringen i etterkant av VM:

- Det har vært alt ifra folk som har kosttilskudd de vil ha Thor til å promotere, til TV-henvendelser og annen media, foredragsholding eller å stille opp for innsamlingsaksjoner. Thor stiller stort sett opp på det han synes han kan stå inne for og ting han føler for å engasjere seg i. Vi må likevel si nei til det aller meste. Dersom han skal stille opp på alt sammen, så får han ikke gjort noe annet, forteller Kvålsvoll.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Når det gjelder TV-show ble avtalene med Golden Goal og Showman gjort allerede før VM-tittelen ble hentet hjem. Det pågår fremdeles dialog med Skavlan, mens man ikke har funnet tid til å gjøre innspilling med Senkveld med Thomas og Harald foreløpig.

Neste gang Hushovd gjester Norge blir i midten av november. Da setter han kursen mot Grimstad, og det vil forundre oss mye om det ikke blir stilt i stand en folkefest i Grimstads gater ved den anledningen.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere