Hushovd skadet av reklameskilt

Foto: Thomas Bjørnflaten / SCANPIX

Thor Hushovd fikk et reklameskilt i beinet og tråkket ut av pedalen i mandagens etappe av klassikeren Paris - Nice. Hushovd håper han ikke er alvorlig skadet.

08.03.04 21:33

TV 2 Xtra sender sykkelklassikeren direkte hver dag, med Christian Paasche og Johan Kaggestad som kommentatorer.Klikk her for å følge rittet på web-TV.

Hushovd hadde på forhånd håpet å vinne den 166,5 kilometer lange etappen fra Chaville til Montargis, som spanjolen Pedro Horrillo fra Quickstep vant.

Reklameskilt ødela
Hushovd lå da også an til å kjøre inn til en topplassering, men et reklameskilt ødela alt, og Hushovd endte dermed på en åttende-plass i dagens etappe.

- Jeg hadde en god dag og jeg følte at dette kunne bli min etappe da vi nærmet oss mål. Jeg kom fort bakfra og kunne blitt nummer to eller kanskje også fått seieren. Men, plutselig skvatt et reklameskilt ut i veien og det smalt inn i høyre bein slik at jeg trådde ut av pedalen, sa Hushovd etter løpet

Ikke brekt
Hushovd dro rett på røntgen etter løpet, for å sjekke ut hvor alvorlig skaden han pådro seg var. TV2 melder i kveld at det ikke dreier seg om noe benbrudd, og Hushovd er dermed klar for tredje etappe i morgen.

Lagene som er med:
Credit Agricole (Hushovd)
CSC
AG2R Prévoyance
Brioches La Boulangère
Cofidis
FDJeux.com,
RAGT Semences-MG Rover
Jacques-Wincor Nixdorf
Lotto-Domo
Quick Step-Davitamon
Gerolsteiner
T-Mobile
Alessio-Bianchi
Fassa Bortolo
Euskaltel-Euskadi
Illes Balears-Banesto
Liberty Seguros
Phonak
Rabobank
US Postal-Berry Floor

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag