*Nettavisen* Sport.

Hushovds agent i dødsulykke

Foto: (procycling.no)

35-åringen fikk triste nyheter i helga.

25.11.13 13:46

Alex Carera, Thor Hushovds italienske agent, ligger kritisk skadet på sykehuset i Brescia etter en voldsom front mot front-kolisjon på motorveien inn mot Milano.

Ulykken skjedde rundt klokken 13:00 lørdag, da en 78-årig mann tok feil avkjøring ut fra en veikro og kjørte i feil retning på A4.

Pensjonistens Audi traff først en Alfa Romeo, men føreren slapp uskadd fra det.

Deretter ble Careras BMW totalvraket i et langt kraftigere sammenstøt. Den 78-årige Audi-føreren døde momentant, mens Carera i all hast ble brakt til det lokale sykehuset for behandling.

Operert i seks timer
Her gjennomgikk han en sekstimers «kritisk og omfattende» operasjon av leggene, skriver Tutto Bici Web.

- Han kom seg rolig gjennom natten. Han har fått beroligende midler og er under behandling på intensivavdelingen, forteller bror og deleier i A&J Sport Management Agency, Johnny Carera til det italienske nettstedet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Italienske nettaviser har publisert bilder av Careras totalvrakede BMW. Den er derfomert til det ugjenkjennelige etter sammenstøtet og man ser at airbagene har utløst seg.

- Etter at jeg så bilen er det et sant mirakel at han har reddet livet under de rådende forholdene, skriver Careras bror på Facebook.

Populær sykkelagent
procycling.no vet at Thor Hushovd ble informert om ulykken allerede i helgen. Det har foreløpig ikke lyktes oss å få tak i noen kommentar fra BMC-rytteren.

Carera er populær agent i en rekke idretter. Foruten sykling har han også klienter innenfor tennis, motosport, golf, svømming og ski.

Han har blant annet Hushovd, Damiano Cunego, Vincenzo Nibali, Andrew Talansky, Mark Renshaw og Moreno Moser på lønningslisten. Cunego var den første rytteren han innledet samarbeid med.

Den foreløpig siste rytteren A&J Sports Management har fått underskriften til var U23-verdensmester Matej Mohoric i forrige uke.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Jarle Fredagsvik, Nettavisen

Det strømmer nå inn lykkeønskninger fra idrettsutøvere til den hardt skadde agenten.

HTML EMBED

HTML EMBED

- Mine tanker og bønner går til Alex Carera. Vær sterk, min venn, skriver Andrew Talansky på Twitter.

- Heia, Alex Carera. Ikke gi opp, du må kjempe! skriver Bernhard Eisel.

PS! I helgen omkom proffsyklist Arnaud Coyot i en annen dødsulykke nord for Paris.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.