Hushovds lag på utkikk etter ny sjef

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Garmin-Cervélo har ennå ikke klart å erstatte Matt White.

11.06.11 09:14

Matt White fikk sparken som sportsdirektør for Garmin-Cervélo i januar.

Etter nesten fem måneder har det ennå ikke lyktes laget å finne en erstatter. Istedenfor har Jonathan Vaughters tatt på seg ansvaret White hadde.

Mye å gjøre
Vaughters som blant annet er president i den internasjonale rytterforeningen, AIGCP, og administrerende direktør i Slipstream Sports har mye å gjøre, men sier allikevel at han er glad for å jobbe mye istedenfor å hyre noen som ikke er perfekt for jobben.

- Selvfølgelig har det blitt færre frie timer om dagen, men jeg jobber heller mye enn å hyre noen som ikke er ideell for jobben, sier Vaughters til cyclingnews.

Må være perfekt
- Jeg leter etter noen som er kapabel til å gjøre jobben, og som jeg kan stole 100 prosent på og som jeg kan respektere 100 prosent. Det er ikke mange jeg vil vurdere gode nok for jobben, som ikke allerede er engasjert andre steder. Og jeg kommer ikke til å prøve å betale personer fra deres eksisterende forpliktelser.

Selv om Vaughters innrømmet at han har savnet White, legger han ikke skjul på at årets sesong er den mest suksessfulle laget har hatt.

Suksessrik sesong
- Vi har hatt vår beste sesong som vi noen gang har hatt før. Vi har vunnet mer den første delen av denne sesongen enn noe annet år. Vi har 16 seiere og vi vant Paris-Roubaix, jeg tror det snakker for seg selv.

Hvem som vil være sportsdirektør for laget under Tour de France er ennå ikke bestemt.

- Vi vil ta den beste beslutningen basert på hvor jeg vil være mest nyttig for laget.

Vaughters avslutter med å si at han har noen personer på blokka, men vil vente til slutten av sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.