Gå til sidens hovedinnhold

Husker du denne karen?

Hannu Tihinen gjorde det umulige i Milano.

MILAN - FC ZÜRICH 0-1:

Fra 1999 til 2002 spilte finske Hannu Tihinen for Viking, og var regnet som en av de bedre stopperne i den norske Tippeligaen. Derfor forsvant han etter hvert til en større klubb, det belgiske storlaget Anderlecht.

Og siden den gang har det vært forholdsvis stille rundt den sterke forsvarsspilleren, i hvert fall for de som ikke følger belgisk fotball, eller finske stoppere med argusøyne.

Onsdag dukket han imidlertid opp igjen, og det på beste mulige tidspunkt. Tihinen spiller nå for sveitsiske FC Zürich, og ble matchvinner borte mot selveste AC Milan.

Målet kom allerede etter ti minutters spill på ærverdige San Siro. Målet var også av den vakre sorten. Stopperen flikket den nydelig i mål etter et hjørnespark.

Hjemmelaget klarte aldri å svare på finnens tidlige scoring, og dermed var det som må regnes som et ganske stort fotballsjokk et faktum. Milan ble slått av lille Zürich.

Dette betyr at Milan gikk på sitt første tap så langt i gruppespillet. I første kamp vant det italienske storlaget med 2-1 borte mot franske Marseille.

Real Madrid topper gruppe C med full pott etter to kamper, mens både Milan og Zürich nå altså har tre poeng hver seg. Marseille ligger sist i gruppen, uten poeng.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene