RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Hva betyr dette, Ronaldo?

Sist oppdatert:
Portugiseren setter fart på ryktebørsene etter Twitter-melding.

Cristiano Ronaldo har de siste årene vært Real Madrids store stjerne på Santiago Bernabéu, men nå kan portugiserens tid i den spanske hovedstaden gå mot slutten.

Ronaldo har de siste ukene blitt koblet til en rekke europeiske toppklubber. Nettavisen skrev onsdag om at Monaco vil forsøke å signere angriperen.

Men også portugiserens gamle arbeidsgiver Manchester United skal, ifølge engelsk presse, være blant klubbene som er interessert i 28-åringen.

- Ryktene er falske
Torsdag ettermiddag satte Ronaldo selv fart i ryktene om at han kan være på vei bort, da han la ut en melding på Twitter.

De siste dagene skal det ha versert rykter om at 28-åringen har skrevet under på en ny kontrakt med Real Madrid, men dette tilbakeviser Ronaldo torsdag.

«Alle nyhetene om at jeg har fornyet kontrakten min med Real Madrid er falske», skriver Real Madrid-stjernen Twitter.

Blir ikke billig
En ting er i hvert fall sikkert. Det vil koste å signere Cristiano Ronaldo.

The Independent skrev senest i går om at Monaco vil være villig til å betale 765 millioner for Real Madrid-stjernen.

Skal man tro Independent så er ikke Ronaldo fornøyd med tilværelsen i Real Madrid, og portugiseren mener han fortjener en lønnsøkning.

Stjernen skal være i forhandlinger med Real Madrid nå, men om partene ikke kommer til enighet, kan den franske klubben se sitt snitt til å hoppe inn.

Etter dagens Twitter-melding kan det se ut som om Real Madrid fortsatt har en lang vei å gå før de har overbevist portugiseren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere