Gå til sidens hovedinnhold

Hva er dette, Rosenborg?

Rosenborg rotet bort en tremålsledelse på seks minutter - og tapte på straffespark.

ROSENBORG - NORDSJÆLLAND 3-3:

Det var et reservepreget Rosenborg som tok banen mot Nordsjælland. Danskene hadde slått Stabæk 1-0 tidligere i uken, og skulle bli en god test for Rosenborgs unggutter.

Det tok likevel ikke lang tid før trønderne hadde tatt ledelsen. Abdou Razack Traoré slo et frispark mot nærmeste stolpe, der feilet danskenes keeper fullstendig og dermed 1-0 til Rosenborg.

Snaue fem minutter senere var det duket for nok et mål av Morten Moldskred. Sunnmøringen har vært effektiv etter overgangen fra Tromsø til Rosenborg og hadde før søndagens kamp tre mål i oppkjøringen.

Markus Henriksen vant ballen fint inne på Nordsjællands banehalvdel, og spilte Moldskred gjennom. Spissen var iskald og skrudde ballen i krysset med sin første berøring.

Men selv med en 2-0-ledelse var ikke Rosenborg dominerende i oppgjøret. Nordsjælland hadde flere gode muligheter og burde nok scoret både ett og to mål.

Likevel ble det ikke flere mål før Mushaga Bakenga la på til 3-0 for Rosenborg etter snaue 70 minutters spill. Der og da trodde nok de fleste at Rosenborg skulle innkassere nok en seier på La Manga.

Men så kom Andreas Granskov Hansen på banen. Fra det 84. til det 90. minutt puttet han hele tre mål og sørget for uavgjort i oppgjøret.

Forsvarsspillet var neppe av den klassen Erik Hamrén forventer av sine spillere. Men det var heller ikke direkte ufortjent at danskene berget uavgjort, etter flere store sjanser i løpet av oppgjøret.

Dermed ble det straffesparkkonkurranse etter oppgjøret for å avgjøre en vinner. Der var danskene sterkest, etter å ha satt alle sine straffer og Mikael Lustig bommet for RBK.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken