Gå til sidens hovedinnhold

- Hva har skjedd med vår vakre sport?

Graham Poll fortviler.

I helgen møttes Queens Park Rangers og Chelsea i FA-cupens fjerde runde.

På tribunen satt tidligere Premier League-dommer Graham Poll med sin elleve år gamle sønn.

Sist gang lagene møttes ble John Terry anklaget for å ha kommet med rasistiske bemerkninger mot Queens Park Rangers Anton Ferdinand.

- Hatsk stemning
FA hadde valgt å droppe den vanlige hilserunden før lørdagens kamp. Sannsynligvis i frykt for at ingen av Rangers' spillere ville ta John Terry i hånden. Det er i alle fall Graham Polls mening.

- Slik jeg ser det, må det ha blitt gjort fordi hele QPR-laget ville nekte å ta Terry i hånden. Ledelsen i fotballforbundet har ofte blitt anklaget for å beskytte sin kaptein. Hva hvis nederlenderne ikke vil ta de engelske spillerne i hånden i den neste landskampen på Wembley? skriver Poll i sin spalte i Daily Mail.

Poll lot seg heller ikke begeistre av stemningen som var inne på Loftus Road under kampen.

- Terry ble hetset gjennom hele kampen og noen av tilskuerne var helt tydelig der kun for å gjøre det. Akkurat slik som en gruppe som hetset Ashley Cole så ille at dommer Mike Dean måtte stoppe spillet og be vaktene om å foreta seg noe for å kontrollere eller moderere fansens oppførsel. Språkbruken rundt stadion var forferdelig. Ikke et sted for en elleveåring, mener Poll.

- En vits
I kampprogrammet på Loftus Road var det satt opp en liste med punkter for god atferd for tilskuerne. Punkt to sier: «Supporterne må ikke komme med rasistiske rop, uanstendig oppførsel eller fornærmende språk når inne på stadion.» Latterlig, mener Poll.

- For en vits det er. Stadion hadde vært halvtom hvis de reglene ble fulgt.

Til sin forbauselse så Poll flere menn på sin egen alder som etter kampen satte kursen mot Acton for å fortsette kampen med et arrangert slagsmål.

- De fleste av dem så ut til å være på min alder og burde vite bedre. Personlig dro jeg på Westfield shopping centre og skulle ønske jeg tilbrakte hele dagen der i stedet for å se et spill jeg finner det svært vanskelig å elske, avslutter Poll.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken