Gå til sidens hovedinnhold

- Hva mente han med det?

Petter Vaagan Moens utspill fikk nykommer Erik Mjelde til å lure.

Lillestrøm SK - Sarpsborg 2-2

ÅRÅSEN (Nettavisen): Erik Mjelde fikk sine første minutter på Åråsen søndag, da han kom inn i 2. omgang mot Sarpsborg og var med på å snu kampen til 2-2.

God opplevelse
Han er storfornøyd med å være i gang hos de gule.

- Det er utrolig gøy. Moro at jeg fikk såpass mange minutter. Atmosfæren er fantastisk her, sier Mjelde til Nettavisen.

Han mener Åråsen er blant de beste stadionene en kan spille på.

- Det er utrolig gøy å spille her. Jeg har alltid likt meg veldig godt på Åråsen, og har hatt gode opplevelser her tidligere også. Stemningen var veldig god, Kanarifansen gir god lyd fra seg. Selv om det ikke var så veldig mange på tribunen, ga de som var her et veldig bra liv, skryter Mjelde.

Han er fornøyd med sin egen innsats i debuten.

- Jeg er veldig fornøyd med innhoppet. Sarpsborg ble kanskje litt slitne, men vi skaper mange sjanser. Vi får troen på at det er mulig den siste halvtimen, mener Mjelde.

- Trengte en bergenser
Petter Vaagan Moen er glad for å ha fått inn Erik Mjelde i spillergruppen.

- Han er en fin mann å ha i spillergruppa. Han er en veldig flott fyr, åpen og ærlig. Det er veldig godt å få inn en bergenser, det trengte vi! sier Vaagan Moen til Nettavisen.

Når Mjelde blir fortalt at Vaagan Moen mener Lillestrøm manglet en bergenser i troppen, blir 29-åringen usikker.

- Hva mente han med det? spør Mjelde.

- At du er så åpen og ærlig.

- Ja, jeg er åpen og sier hva jeg mener. Det er vel det vi bergensere er kjente for, ler han.

Brann-kvartett
Han håper han kan bidra mye for LSK denne sesongen.

- Jeg har lyst til å score mål. Det var litt dumt at Thorstein Helstad satte inn scoringen min på streken, men da har jeg i alle fall en assist. Jeg får ta med meg den og score mål senere. Dessuten trengte vel kanskje Thorstein den scoringen mer enn meg, sier Mjelde.

Lillestrøm har nå fire spillere som tidligere har vært i Brann. Det ser Mjelde på som positivt.

- Vi har fire fra Brann, Petter Vaagan Moen, Thorstein Helstad, Kenneth Udjus og meg selv. Det er gøy. Vi kommer godt overens, det glir godt og vi har gode kombinasjoner. Jeg håper dette blir bra, sier han.

Det er lagkamerat Petter Vaagan Moen enig i.

- Samarbeidet med Mjelde er alltid bra. Han har et godt venstreben og har en veldig god påvirkning på laget. Han trer gjennom meg og Thorstein på en veldig god måte, mener Vaagan Moen.

Bidrar med mye
Lillestrøm-trener Magnus Haglund forteller Nettavisen at han var fornøyd med Erik Mjeldes debut.

- Jeg synes han gjør det godt. Både han og Johan Andersson gjør veldig gode innhopp. Jeg er veldig fornøyd med hele laget den siste halvtimen vi spilte. Det var to gode bytter, som ga et veldig positivt resultat. Mjelde bidrar til balanse på midtbanen, og vi får en helt ny guts når de to kommer inn, mener Haglund, noe Petter Vaagan Moen er enig i.

- Mjelde har en god påvirkning på laget. Vi får en fandenivoldsk innstilling etter at han og Johan kommer inn. Litt mer gi faen-innstilling, og vi er veldig gode. Vi viser hva som bor i dette laget. Mjelde har en aggressiv spillestil og orker veldig mye, noe som er positivt for hele laget, mener Petter Vaagan Moen.

Haglund mener Mjelde kan bidra med mye denne sesongen.

- Han er en god pasningsspiller. Han gir en balanse i midtbanen, noe vi trenger. I tillegg er han flink til å vende spillet, sier Haglund til Nettavisen.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken