*Nettavisen* Sport.

Hva mente Paul Pogba med denne mystiske meldingen?

BURSDAGSMELDING: Paul Pogba ønsket å gratulere legenden Pelé med dagen. Foto: Marco Bertorello

Teoriene var mange da den franske superstjernen hadde skrevet på drakta si.

26.10.15 15:24

Det har vært en tung seriestart for Juventus og Paul Pogba. Den regjerende italienske seriemesteren ligger for tiden på 12.plass og Pogba har vært en av de mest kritiserte hos de stripete fra Torino.

Derfor var det interessant å se at den høyreiste franskmannen hadde flettet inn noe som så ut som et pluss-tegn og et fem-tall på drakta si i helgens kamp mot Atalanta.

Derfra og ut så begynte konspirasjonsteoriene å svirre om hvorvidt det var en beskjed fra den franskmannen som den seneste tiden har blitt linket med en overgang til Barcelona.

Kopierte Zamorano?

Det første mange trodde var at fem-tallet var et signal om at Pogba ville ha tilbake draktnummer seks. Før sesongen hadde Pogba byttet ut sekseren for å ta over nummer ti etter Carlos Tévez.

Mange trodde derfor at Pogba hadde et tatt en knep ut av Iván Zamoranos bok og skrevet på «+5». Enkel matte forteller: 1 + 0 + 5 = 6. I sin tid ble Zamorano tvunget til å bytte draktnummer i Inter da superstjernen Ronaldo kom inn dørene på Giuseppe Meazza.

Saken fortsetter under bildet

Klikk på bildet for å forstørre.

REBELL: Iván Zamorano fant seg ikke i å bli fratatt draktnummer 9 i Inter. Så da fant han på et lurt triks. Foto: Getty Images


I protest tok den chilenske superstjernen trøye nummer 18 og flettet inn et pluss-tegn både på draktnummeret på ryggen, så vel som på shortsen. Enkel matte: 1 + 8 = 9. Dette har gjort Zamorano til en kulthelt blant Inter-supporterne.

Likevel skal ikke Pogbas spillopper ha noe med draktnummeret å gjøre i det hele tatt.

Bursdagsmelding

Faktisk er dette noe så uskyldig som en bursdagsmelding til den brasilianske fotballegenden Pelé. Ifølge det italienske nyhetsbyrået ANSA så er det ikke et pluss-tegn, men et syv-tall. Dermed er det altså «75» som pryder ryggen til Pogba. Pelé fylte 75år den 23. oktober.

Til tross for den hyggelige gesten klarte ikke Pogba å varte opp med en ekstra bursdagsgave på banen. Juventus vant 2-0 over Atalanta, men Pogba bommet på straffe. Det er kanskje derfor duket for trenihng på både straffespark og tallskriving for den franske superstjernen i fremtiden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag