Gå til sidens hovedinnhold

- Hva skal Brann med Solli?

Charlie Miller langer ut mot Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

Han var Brann-fansens store helt. Men etter fjorårets sesong ville han vekk. Charlie Miller hadde fått nok av trener Mons Ivar Mjelde.

- Vi hadde noen krangler, men jeg respekterer ham som person. Han er en fin fyr. Men han rotet vekk seriegullet for oss, og det var vanskelig å svelge. Han begynte å endre laget selv om det fungerte godt. Han er ikke så flink som trener, sier Charlie Miller i et intervju med Bergensavisen.

Får ikke spille i Skandinavia
Den tidligere Rangers-spilleren fikk etter en rekke prøvespill med britiske klubber til slutt kontrakt med Kjetil Rekdals Lierse.

Men om Lierse skulle rykke ned kan ikke Miller fortsette karrieren i Skandinavia. Det har Brann sørget for.

- Da jeg dro fra Brann ble vi enige om at jeg ikke kunne spille i Skandinavia før januar neste år. Så om vi rykker ned og jeg vil bort, kan jeg ikke dra nordover. Litt synd er det jo, fordi jeg godt kunne ha spilt i Danmark, mener han.

Han har fått med seg at Brann forhandler med Rosenborg om et kjøp av midtbanespilleren Jan Gunnar Solli. Går overgangen i orden kan Brann plutselig ha fem sentrale midtbanespillere i stallen.

Og til det sier han bare følgende:

- Si meg, hva skal Brann med Jan Gunnar Solli?

- Sier mer om Miller
Brann-trener Mons Ivar Mjelde bryr seg lite om kritikken fra Miller.

- Vi har gitt Charlie grønt lys i de fleste lyskryss. Hvis han nå har behov for å slenge mer dritt om meg og Brann, sier det mer om ham selv enn om noen andre. Det han sier faller på sin egen urimelighet, sier Mjelde til BA.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien