Gå til sidens hovedinnhold

Hva skjer her, Robben?

Louis van Gaal falt for Arjen Robbens drømmetreff.

WERDER BREMEN – BAYERN MÜNCHEN 2-3:

Snaue ti minutter gjensto av lørdagens oppgjør mellom Werder Bremen og Bayern München i tysk Bundesliga, da gjestenes Arjen Robben fikk drømmetreff fra distanse.

Gikk over ende
Med et skrudd frispark fra langt hold satte den tidligere Chelsea-spilleren Bremen-keeper Tim Wiese på en prøve verken han eller så mange andre burvoktere hadde bestått, og dermed overtok Bayern tabelltoppen i Tyskland.

I jubel over scoringen som avgjorde det som hadde vært en slitekamp for bortelaget, gikk lagets meritterte trener, Louis van Gaal, over ende ute på sidelinjen, før Robben kom løpende og kastet seg over landsmannen i vill gledesrus.

Så stygt ut
Det var storvokste Aaron Hunt som ga Bremen ledelsen etter rundt ti minutters spill, men mål av Thomas Mueller og Ivica Olic sørget for at Bayern München hadde ledelsen etter 45 minutter.

Vertene nektet imidlertid å gi seg og 12 minutter før slutt sørget Hugo Almeida for at lagene på ny var like langt. Dermed så det vanskelig ut for gjestene og få med seg alle tre poengene, før Robben tok ansvar og sørget for full pott.

Seieren er den sjette strake for Bayern. Gledelig for fansen var det også at Franck Ribery var tilbake i spill, etter flere måneder på sidelinjen med skade. Franskmannen ble byttet inn for målscorer Olic i det 68. minutt.

Leverkusen truer
Bayern står med 39 poeng etter 19 kamper, men ett poeng bak truer Bayer Leverkusen.

Laget som så langt ikke har tapt en eneste ligakamp denne sesongen har imidlertid én kamp mindre spilt enn rivalen. Schalke 04 ligger på tredje, også bare ett poeng bak Bayern, men med like mange kamper spilt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut