RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva skjer i Tromsø?

Sist oppdatert:
ALFHEIM STADION (TV2 Nettavisen): Trond Johansen ledet ettermiddagens Tromsø -trening på Alfheim. Hvem som leder treningen i morgen, er det kanskje ingen som vet. Og de som muligens kan vite det, svarer ”ingen kommentar ”. Konsekvent.

Slik fremstår Tromsø IL med en pottetett forsvarsmur av taushet, langt mer veldrillet verbalt og utenfor banen enn hva spillerne har klart å utrette i kamp.

I går, mandag, avholdt styret et ekstraordinært styremøte i etterkant av den redselsfulle opplevelsen i Skien, der ”Gutan” ble sendt hjel som ”smågutan” etter 0-5 for Odd Grenland. Kommentarene fra styret i etterkant av møtet:

”Ingen kommentar”.

Nye møter

Trener Trond Johansen erkjente mandag for første gang denne sesongen at han vurderer stillingen sin som TIL-trener, og uttalte at han velger å gå av dersom dette er et ønske fra spillerne.

Hva spillerne mener?

- Det skal jeg svare på så snart jeg har fått dusjet, svarte Thomas Hafstad – medlem i spillerutvalget – umiddelbart etter tirsdagens trening.

Og hva han sa da han var ferdig med å vaske kroppen sin?

- For å gjøre det enkelt, sier jeg det én gang slik at dere alle kan høre det: Vår kommentar er ”ingen kommentar”, erklærte han med patos, til et imponerende tallrikt pressekorps som tålmodig hadde ventet i til sammen to timer på en smule variasjon i ordvalget.

- Hvorfor ønsker dere ikke å si noe?

- Fordi vi foreløpig ikke har noen kommentar å gi, gjentok Hafstad.

Og enda flere møter¿

Hafstad utelukker likevel ikke at det kan skje ting utover kvelden som kan få ham til å bli mer snakkesalig – uten at han selvsagt vil si noe som helst om hva som kan komme til å skje.

Etter det TV2 Nettavisen erfarer, avholdt styret i Tromsø IL et telefonisk møte også i dag, tirsdag, uten at det har vært mulig å få bekrefte innholdet i møtet.

Og om Thomas Hafstad holder døren på gløtt for en mulig uttalelse senere, avviser Trond Johansen en slik mulighet for egen del.

- Jeg har ingen kommentarer, sier han.

- Vil du kunne gi noen kommentarer senere i kveld?

- Nei, jeg vil ikke ha noen kommentarer senere heller!

- Kan du snakke med pressen om andre ting enn trenerspørsmålet?

- Nei!!!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere