RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP Photo/Matthias Schrader

Hvem kan stanse Bayern?

Sist oppdatert:
Bayern München akter ikke å gi fra seg mesterligakronen med det første. CSKA Moskva ble utklasset 3-0 i første gruppekamp.

BAYERN - CSKA MOSKVA 3-0:

Det har stormet i München de siste dagene, etter at sportssjef Matthias Sammer anklaget stjernene for å spille uten lidenskap. Tirsdag hadde 68.000 tilskuere ingenting å klage på.

115 dager etter mesterligatriumfen på Wembley sørget David Alaba for en pangstart på gruppespillet med sin frisparkscoring i det 4. minutt. Bayern kjørte over CSKA og skapte sjanser i fleng, men greide ikke å doble ledelsen før Mario Mandzukic nikket inn 2-0 i slutten av første omgang.

TV-reprisene viste at tre Bayern-spillere var offside, men målet ble godkjent.

Bayern brøt 70-prosentgrensen i ballbesittelse i første omgang. Dominansen fortsatte i annen omgang, og Alaba vippet ballen over gjesteforsvaret slik at Arjen Robben kunne fastsette resultatet.

– Spillerne fortsatte der de slapp i London i mai, med en klasseprestasjon, sa styreleder Karl-Heinz Rummenigge.

– Dette føles godt. Det er noe spesielt å stå der før kampen og høre mesterligahymnen. Med 3-0 hjemme mot en god motstander har vi fått en super start, sa Robben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere