RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem lyver om Carew?

Sist oppdatert:
Forbundet avviser at de stilte krav til John Carew, slik agent Per A. Flod påstår. Noen lyver. - Så spørs det hvem som har mest troverdighet, sier informasjonssjef Roger Solheim.

Onsdag ble det kjent at John Carew sier nei til spill for Norge mot Spania. Nå vil han i stedet ha ro. Ifølge Carews agent, Per A. Flod, skal NFF ha kommet med en rekke med krav for at Nils Johan Semb skulle reise til Roma.

- Vi strakk ut en hånd. Den ble ikke tatt imot. I stedet ble vi møtt med nye krav, sa Flod til TV 2 Nettavisen.

- Helt feil
Det er Norges Fotballforbund dypt uenig i.

- Helt feil. Vi har en del ting vi må snakke med John om før vi eventuelt skulle reise til Roma, men har ikke kommet med noen krav, sier informasjonssjef Roger Solheim til TV 2 Nettavisen.

- Hadde John tatt telefonen da Tore Krogstad ringte i går, så kunne vi kanskje fått en løsning. Da kunne det vært mulighet for et møte. Men han tok ikke telefonen. Og vi snakker ikke her bare om navnet Tore Krogstad. Vi snakker om Norges Toppfotballsjef, som har ansvaret for det sportlige på landslaget, legger han til.

- Du sier at det ikke ble satt noen krav. Det betyr jo at noen lyver?

- Ja, så spørs det hvem som har mest troverdighet, sier Solheim.

- Måtte snakke sammen først
- Men hvorfor kunne ikke Nils Johan bare satt seg på flyet i dag, møtt John under fire øyne, og så kunne saken kanskje vært løst på en-to-tre?

- Vi kunne ikke bare reist til Roma. Vi måtte pratet sammen først. NFF har en del retningslinjer for kommunikasjon med spillerne, og vi måtte få avklart en del spørsmål før vi eventuelt reiste ned, sier Solheim.

- Nå står partene steilt. Er ikke det for dumt at man ikke finner en løsning slik at en av Norges aller beste fotballspillere også spiller for Norge mot Spania?

Fastlåst
- Ja, vi synes det er trist og beklagelig, sier Solheim.

- Har siste sjanse nå gått? Semb reiser ikke plutselig til Italia nå?

- Situasjonen ser veldig fastlåst ut, sier Solheim.

Hva mener du om denne saken? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere