RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hviledag i sjakk-VM

Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Sist oppdatert:
VM-finalistene får en hviledag etter to korte partier i helgen.

Magnus Carlsen og regjerende verdensmester Vishy Anand har spilt uavgjort i de to første partiene i sjakk-VM i India. Mandag får de nyte en hviledag.

De to første partiene har vært kortvarige, men Carlsen og Anand er nok likevel glade for en fridag. Det er stor interesse for VM-kampen, og trykket rundt de to sjakkstjernene er enormt. Mandag får de mulighet til å lade batteriene og tenke på strategien i de neste kampene.

- Foreløpig føler vi oss litt fram, og det som har skjedd til nå, ligner litt på hvordan det var i kvalifiseringsturneringen, sa Carlsen etter søndagens remis.

Anand lover bedre underholdning etter hvert i VM.

- Det har vært to veldig korte kamper til nå, og det har vært stillingskrig. I fortsettelsen kommer dere til å få se mye bedre kamper. Dette ligger an til å bli veldig interessant, sa inderen.

Etter to partier er stillingen 1-1, og det gjenstår ti partier å spille. Den første som når 6,5 poeng, blir verdensmester. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere